7 υποτροφίες της ΜΤΝ σε προγράμματα σπουδών του CIIM

Μεγάλη η ανταπόκριση των ενδιαφερόμενων για τις  7 υποτροφίες της ΜΤΝ σε προγράμματα σπουδών του CIIM


Στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς η ΜΤΝ πρόσφερε επτά πλήρεις υποτροφίες σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του  Cyprus International Institute of Management (CIIM), μία ενέργεια που αποδεικνύει έμπρακτα ότι η MTN επενδύει ακόμη μια φορά στον τομέα της  εκπαίδευσης και της γνώσης.

Στην πρόσκληση της ΜΤΝ για τις επτά πλήρεις υποτροφίες αξίας 82.000 ευρώ η ανταπόκριση από τους ενδιαφερόμενους/ες  ήταν μεγάλη. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έληξε στις 15 Ιουλίου και συγκεντρώθηκε ένας μεγάλος αριθμός αιτήσεων για κάθε ένα από τα επτά προγράμματα σπουδών.  Αφού ολοκληρωθεί η αξιολόγηση όλων των αιτήσεων, οι επιτυχόντες/ούσες θα κριθούν κατόπιν επιτυχημένης προσωπικής συνέντευξης που θα διεξαχθεί  από την Επιτροπή Εισδοχής του CIIM. 

Τα μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα που διεκδικούν οι υποψήφιοι είναι διαπιστευμένα από τις τοπικές εκπαιδευτικές αρχές της Κύπρου, το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) και το  ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ. 
O CEO της MTN, Philip Van Dalsen δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι που για μία ακόμη φορά επενδύουμε στην γνώση και την εκπαίδευση, ενισχύοντας το κοινωνικό σύνολο. Η εξαιρετική μας συνεργασία με το διεθνούς κύρους CIIM- Cyprus International Institute of Management θα βοηθήσει επτά αξιόλογους νέους/ες να σπουδάσουν με πλήρη υποτροφία σε μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα. Η ΜΤΝ αποδεικνύει συνεχώς την αφοσίωσή της στο κοινωνικό έργο με δράσεις που αφορούν στο κοινωνικό σύνολο και βελτιώνουν το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της Κύπρου».