Η adidas παρουσιάζει την επίσημη μπάλα για το Champions League

- Η μπάλα αποτελείται από αστέρια με μηνύματα κορυφαίων παικτών όπου καθένας εξηγεί πώς φτάνει στη νίκη
- Η πρώτη επίσημη εμφάνισή της εντός γηπέδου θα είναι στις 13 Σεπτεμβρίου 2016
H adidas αποκαλύπτει την επίσημη μπάλα της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League για τη σεζόν 2016/17. Η μπάλα που θα κρίνει ποιοι θα είναι οι νικητές του σημαντικότερου τίτλου στην Ευρώπης, έχει έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό που περιλαμβάνει αποτυπωμένα σχόλια από παίκτες της adidas για το τι σημαίνει γι αυτούς η νίκη.

Τα χειρόγραφα μηνύματα προέρχονται από μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του ποδοσφαίρου στον κόσμο, όπως οι Mesut Ozil, Toni Kroos, James Rodriguez και Gareth Bale, οι οποίοι γράφουν πώς καταφέρνουν και φτάνουν στη νίκη: «Δώσε τη ζωή σου στο παιχνίδι, εγώ αυτό κάνω» - Ozil, «Ο έλεγχος του παιχνιδιού είναι τα πάντα» - Toni Kroos, «Η δημιουργικότητα κερδίζει το παιχνίδι», - James Rodriguez και «Το να είμαι πιο γρήγορος και από σφαίρα» - Bale.

Η νέα μπάλα έχει άσπρα πάνελ με πράσινα αστέρια ανάμεσα και βασίζεται στο σχεδιασμό του λογοτύπου του UEFA Champions League. Όπως σε όλες τις μπάλες της adidas για το Champions League, η εξωτερική επιφάνεια της μπάλας είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει άψογο κράτημα, τέλεια επαφή και κορυφαία απόδοση κάτω από όλες τις συνθήκες.

Η επίσημη μπάλα του Champions League θα χρησιμοποιηθεί και στα επεισόδια της σειράς Gamedayplus της adidas που επιστρέφει αυτή τη σεζόν. Η adidas Gamedayplus προβάλλεται στο κανάλι της adidas Football στο YouTube και περιλαμβάνει προϊόντα και αποκλειστικές συνεντεύξεις και υλικό από τους μεγαλύτερους παίκτες και τις σπουδαιότερες ομάδες του κόσμου.

Η μπάλα θα χρησιμοποιηθεί στα Ευρωπαϊκά γήπεδα από τις 13 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου 2016, ενώ είναι ήδη διαθέσιμη στα adidas Stores και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.