Η PRIMETEL ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η PRIMETEL ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2016/17

H PrimeTel αναδείχθηκε Εθνικός Πρωταθλητής στα Ευρωπαικά βραβεία European Business Awards που διοργανώνονται με χορηγία της RSM. Πρόκειται για τα πιο σημαντικά ευρωπαϊκά βραβεία, τα οποία υποστηρίζονται από διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης και πολιτικούς ανά την Ευρώπη.

Στην πρώτη φάση συμμετείχαν 33.000 εταιρίες από 34 χώρες από τις οποίες επιλέχθηκαν 636 ως εθνικοί πρωταθλητές,  που θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους στην επόμενη φάση του διαγωνισμού αφού ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και την εφαρμογή καινοτόμων και επιτυχημένων πρακτικών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η PrimeTel αναδείχθηκε Εθνικός Πρωταθλητής για την Κύπρο, συμμετέχει στην κατηγορία CUSTOMER FOCUS και συνεχίζει στη επόμενη φάση του διαγωνισμού.

«Είμαστε περήφανοι που η PrimeTel επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει την Κύπρο ως Εθνικός Πρωταθλητής. Τα European Business Awards είναι ευρέως αναγνωρισμένα ως φορέας που αναδεικνύει τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις αναγνωρίζοντας την PrimeTel ως μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις στην Ευρώπη», δήλωσε ο κ. Θεοδόσης Θεοδοσίου, Chief Commercial Officer της PrimeTel.

Από την πλευρά του ο κ. Adrian Tripp, CEO των European Business Awards συνεχάρη την PrimeTel και όλες τις εταιρείες που εκπροσωπούν τη χώρα τους ως Εθνικοί Πρωταθλητές και διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας ισχυρής επιχειρηματικής κοινότητας.

ο Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Cyprus δήλωσε «Σε ένα περιβάλλον οικονομικής αστάθειας και έλλειψης χρηματοδότησης οι Κυπριακές επιχειρήσεις, και ανάμεσα τους και η PrimeTel, αποδεικνύουν για άλλη μία φορά ότι στηριζόμενες στις δικές τους δυνάμεις καταφέρνουν να μεγαλουργούν και να φέρουν σημαντικές διακρίσεις για τη χώρα μας στην Ευρώπη». Ανέφερε επίσης ότι η διάκριση της PrimeTel σε έναν τόσο σημαντικό διαγωνισμό και σε μία χρονιά με ιδιαίτερα σκληρό ανταγωνισμό, αποδεικνύει πως είναι ανάμεσα στις καλύτερες εταιρίες της χώρας μας και ευχήθηκε στην εταιρία καλή επιτυχία για τη συνέχεια.

Σημειώνεται ότι η PrimeTel αποτελεί την μεγαλύτερη Ιδιωτική  Κυπριακή εταιρεία Τηλεπικοινωνιών, που ανήκει εξολοκλήρου σε Κύπριους επιχειρηματίες. Eδώ και μια δεκαετία αποτελεί παράγοντα ανάπτυξης για την χώρα με συνεχείς επενδύσεις στην καινοτομία.