Hellenic Bank Running Under The Moon 24 Σεπτεμβρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, η δημοσιογραφική διάσκεψη του Hellenic Bank Running Under The Moon 2016, στην οποία μίλησαν για τον αγώνα ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Αγλαντζιάς, κ. Κώστας Κόρτας, o Race Director, κ. Σωτήρης Μαύρος, και ο Επίτροπος Εθελοντισμού κ. Γιάννης Γιαννάκη.
 
Η Ελληνική Τράπεζα στηρίζει τον Δήμο Αγλαντζιάς και σε συνεργασία με τους S.A.S Sports Events Organizers και διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά τον βραδινό αγώνα δρόμου Hellenic Bank Running Under The Moon που θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου στις 19:30 το βράδυ.
 
Το Hellenic Bank Running Under The Moon κρατά ζεστή τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης», με έναν ομαδικό βραδινό αγώνα δρόμου, που στόχο έχει τη στήριξη νεογνών, γονέων και νοσηλευτικού προσωπικού στον καθημερινό αγώνα τους, καθώς και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την προωρότητα.
 
Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί και φέτος στο πάρκο της Αθαλάσσας στην Αγλαντζιά, όπου οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν έναν φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου κάτω από το φως του φεγγαριού, τρέχοντας ή περπατώντας.
 
O μοναδικός στην Κύπρο βραδινός αγώνας περιλαμβάνει, για πρώτη φορά στην Κύπρο, αγώνα Ημιμαραθώνιου δρόμου, καθώς και αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων. Θα διεξαχθεί επίσης, εταιρικός / ομαδικός αγώνας 5 χιλιομέτρων και παιδικός αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά 6-16 ετών.
 
Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στην ιστοσελίδα:
www.runningunderthemoon.com