Η Οπαπ Κύπρου φίλεψε τους αθλητές της Ολυμπιακής ομαδάς

«Νοιώθουμε σαν μια οικογένεια!»

Μακριά από την πίεση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, οι αθλητές που τίμησαν την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο πέρασαν μια όμορφη βραδιά μαζί με τους ανθρώπους της εταιρίας ΟΠΑΠ Κύπρου. Ηταν μια φιλική, χαλαρή μα προπαντός ανθρώπινη σύναξη που έδωσε σε όλους την ευκαιρία να εκφράσουν τα συναισθήματά τους έξω από τυπικότητες, πρωτόκολλα και διαδικασίες. Όπως ακριβώς λειτουργεί μια οικογένεια. Κι αυτή ήταν η αυθόρμητη διαπίστωση τόσο των αθλητών, όσο και του διευθύνοντα συμβούλου της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρη Αλετράρη, ο οποίος , κάνοντας την πρόποσή του, ευχήθηκε νέες μεγαλύτερες επιτυχίες στο όνομα της Κύπρου μας.

«Η ΟΠΑΠ Κύπρου θα εξακολουθήσει να είναι κοντά σας στην κάθε σας στιγμή, στηρίζοντας την προσπάθειά σας. Δεν μετρούμε τις νίκες και τα μετάλλια για να αποφασίσουμε τις χορηγίες μας, αλλά την ποιότητα της συμπεριφοράς σας. Συμπεριφορά που σας ανέδειξε πάλι, πρότυπα για τα παιδιά, τους νέους, για το σύνολο της κοινωνίας μας», συμπλήρωσε ο κύριος Αλετράρης, ο οποίος ένοιωσε από πρώτο χέρι την περηφάνια για την προσπάθειά των αθλητών μας στο Ρίο.

Ο Μίλαν Τραϊκοβιτς, ο Απόστολος Παρέλης, ο Παύλος Κοντίδης, ο Ανδρέας Καριόλου, η Ελένη Αρτυματά, η Αντρια Χριστοφόρου και ο Μάριος Γεωργίου (οι άλλοι αθλητές απουσίαζαν στο εξωτερικό), εξέφρασαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο το ευχαριστώ για τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου στην Ολυμπιακή ομάδα της Κύπρου. Υπήρχε όμως και μια αυθόρμητη κοινή διαπίστωση από όλους. «Νοιώθουμε ότι ανήκουμε στην ίδια οικογένεια χάρις στην αγάπη με την οποία μας αγκαλιάζουν οι άνθρωποι της ΟΠΑΠ». Κι  αυτή την αγάπη της ΟΠΑΠ Κύπρου, όπως τόνισαν στις σύντομες παρεμβάσεις τους οι αθλητές, την νοιώθουν όχι μόνο στις επιτυχίες τους αλλά και στις δύσκολες στιγμές τους. «Κι αυτό είναι που μετρά περισσότερο για μας», κατέληξαν.

Από εκεί και πέρα, η βραδιά πέρασε με ευχάριστες συζητήσεις για τις στιγμές στο Ρίο, τις αναμνήσεις που άφησε η διοργάνωση μα και η δική τους προσπάθεια, καθώς και με τους… σχεδιασμούς ξεκούρασης τους, μέχρι τις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Κρατούμε από την όμορφη βραδιά, την εξαιρετική διάθεση των αθλητών μας αλλά και το χαμόγελό τους. Αισιόδοξο προμήνυμα για καινούργιες επιτυχίες, πάντα με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου!