Coca-Cola Cup 2016, Αθλητισμός Για Όλους

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των πρώτων διοργανώσεων, το Σύστημα της Coca-Cola στην Κύπρο σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, προχωρά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Κύπρο, στη διοργάνωση του «Coca-Cola Cup, Αθλητισμός Για Όλους».

To πρόγραμμα αφορά στην ποδοσφαιρική διοργάνωση 5x5, και καλούνται παίκτες ηλικίας 12-18 ετών, να συμμετάσχουν, να ζήσουν τη χαρά του ποδοσφαίρου και της ομαδικότητας, να αγωνιστούν και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Στόχος του προγράμματος είναι να προάγει τη σημασία του αθλητισμού και να ενθαρρύνει την υιοθέτηση ενός πιο ενεργού τρόπου ζωής. Η στήριξη του Coca-Cola Cup από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού μέσω του Προγράμματος «Αθλητισμός για Όλους» συμβάλλει αποτελεσματικά στην υλοποίηση του. Σήμερα, που η τεχνολογία αιχμαλωτίζει την προσοχή των νέων όλο και περισσότερο, είναι σημαντικό να τους προσφέρονται ευκαιρίες που τους βοηθούν να εντάξουν την κίνηση και την άθληση στη ζωή τους, συνδυάζοντάς την φυσικά με τη διασκέδαση παρέα με τους φίλους τους!

Πρεσβευτής του 3ου Προγράμματος Coca-Cola Cup, Αθλητισμός Για Όλους αναλαμβάνει ο πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης και πρώην μέλος της Εθνικής ομάδας Χρίστος Μαραγκός.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί: 5/10 οι ημιτελικοί και 12/10 οι τελικοί.

Η διαδικασία εγγραφών ξεκινά την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου.
Το Coca-Cola Cup ξεκίνησε στο Μεξικό το 1998 και από τότε έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 1.000.000 έφηβοι και νέοι. Παίζεται ήδη σε 16 χώρες της Ευρώπης, στις περισσότερες υπό την αιγίδα της πολιτείας.
Σχετικά με το Σύστημα της Coca-Cola στην Κύπρο.

Η The Coca-Cola Company είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη, εμπορικά σήματα και περισσότερες από 3.800 επιλογές προϊόντων. Μαζί με την Coca-Cola, ένα από τα πιο πολύτιμα και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η  The Coca-Cola Company εμπορεύεται 20 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων 18 είναι διαθέσιμα σε επιλογές με μειωμένες, χαμηλές ή και καθόλου θερμίδες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα brands Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia και Gold Peak. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, αποτελεί τον No. 1 προμηθευτή σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών, ανθρακούχων ή μη. Καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα.

Διατηρώντας τη δέσμευσή της για διαμόρφωση βιώσιμων κοινωνιών, η The Coca-Cola Company επικεντρώνεται σε πρωτοβουλίες που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, δημιουργούν ένα ασφαλές, χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον εργασίας για τους εργαζομένους της και ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της, η The Coca-Cola Company βρίσκεται ανάμεσα στους 10 κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως, με περισσότερους από 700.000 συνεργάτες.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων.

Η Α/φοί Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 74 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους.

Η Α/φοί Λανίτη παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, τον έτοιμο προς πόση καφέ illycafe και τα mixers Schweppes),  καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης και το Φυσικό Νερό Πηγής ΚΥΚΚΟΣ, ενώ διανέμει και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster, τα σνακς ΤΣΑΚΙΡΗΣ και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ και Pittas.

http://www.coca-colahellenic.com.cy/