CNP ASFALISTIKI Cyprus Rally 2016 -ΕΚΟ

Για μια ακόμη χρόνια η EKO Cyprus ήταν χορηγός του CNP Asfalistiki Rally Cyprus, το οποίο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με τον Ρώσο Alexey Lukyanuk και συνοδηγό τον Alexey Arnautov να αναδεικνύονται νικητές, οδηγώντας αυτοκίνητο Ford Fiesta R5!

Το Ράλι αποτελεί τον πέμπτο αγώνα του Πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής και τον τέταρτο γύρο για το Κυπριακό πρωτάθλημα, καθιστώντας το CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ράλι Κύπρος τον μοναδικό αγώνα που φιγουράρει σε δύο περιφερειακά πρωταθλήματα της FIA.

Με σύνθημα «Ζωντανεύει το πάθος σου για οδήγηση» και με το προϊόν ΕΚΟ RACING 98 η ΕΚΟ έκανε αισθητή την παρουσία της κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ με την συνεργασία που ξεκίνησε  από εφέτος με το “CNP ASFALISTIKI Cyprus Rally”, η ΕΚΟ θα συνεχίσει να συμβάλλει αποφασιστικά στη διατήρηση του σπουδαίου αυτού αθλητικού θεσμού στο μέλλον.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ, κ. Γιώργος Γρηγοράς: «Στην ΕΚΟ είμαστε υπερήφανοι που πλέον αποτελούμε μέλος της οικογένειας του CNP ASFALISTIKI Cyprus Rally και ευελπιστούμε σε μια πολυεπίπεδη και μεγάλη συνεργασία».