Έπεσε η αυλαία του 3ου Παγκύπριου Πρωταθλήματος όρθιας σανιδοκωπηλασίας της Κύπρου!

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 3ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας στο «The Spot», στην παραλία Κίτι / Σοφτάδες με τον συνολικό αριθμό των αθλητών να ανέρχεται στους 40!

Μετά από δύο «συναρπαστικούς» αγώνες, σε Λάρνακα και Λεμεσό, (στις 26 Ιουνίου και 9 Οκτωβρίου αντίστοιχα) και την αγωνία στα ύψη για τον ανταγωνισμό  μεταξύ των αθλητών, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου με δυνατούς ανέμους όλοι αθλητές κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα καθορίζοντας τους πρώτους και τους τυχερούς που θα ταξιδέψουν στον ιστορικό Ισθμό της Κορίνθου με τα φτερά της Aegean Airlines!

Πλαστικές και φουσκωτές σανίδες, κουπιά, MagiCam κάμερες και πολλή διάθεση συνέθεταν από νωρίς το πρωί το σκηνικό στην όμορφη και απόμερη παραλία της Λάρνακας.

Στους άνδρες, πρώτος στην κατηγορία 6χλμ με σκάφος 14’0” μετά από μεγάλη μάχη τερμάτισε ο Ζάχος Κουμουδιού αφήνοντας πίσω τον
Christofer Bullant, ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση ο Γιώργος Κλινάκης.

Στην κατηγορία 6χλμ με σκάφος 12,6” επικράτησε ο Γιώργος Ιωάννου, δεύτερος ο Κωνσταντίνος Χαραλάμπους και τρίτος ο Αντώνης Ανθημιάδης.

Στο «Fun Race» των ανδρών, πρώτος τερμάτισε ο Μιχάλης Ελευθερίου, δεύτερος Άδωνης Στεφάνου και τρίτος ο Αντρέας Γεωργίου.

Στις γυναίκες, στην κατηγορία 6χλμ με σκάφος 14,0’’ τον αγώνα και το πρωτάθλημα κέρδισε η Φωτεινή Χατζημηνά, ενώ στην κατηγορία 6χλμ με σκάφος 12,6’’ πρώτη τερμάτισε η Μικαέλα Μελά. Στο «Fun Race» γυναικών πρώτη τερμάτισε η Μαρία Παναγή, δεύτερη η Άννα Κούλα και τρίτη η Ντία Κλωνάρη.

Σε ό,τι αφορά στους παίδες, την πρώτη θέση στην κατηγορία 6χλμ με σκάφος 14’0”, εξασφαλίζοντας και τη συμμετοχή στο μεγάλο ελληνικό τελικό στον Ισθμό της Κορίνθου, κέρδισε ο Αλέξανδρος Βασιλείου ενώ ο Αλέξανδρος Μιχαηλίδης ακολούθησε δεύτερος. Τρίτος στην κατηγορία ο Νικόλας Μαυρομιχάλης. Στη κατηγορία «Fun Race», την πρώτη θέση πήρε ο 8χρονος Ηλίας Ολύμπιος ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Χαράλαμπος Ναδιώτης.

Με την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους, πραγματοποιήθηκε «Sprint Race» στο οποίο μπορούσε να συμμετάσχει ο οποιοσδήποτε, ανεξαρτήτως επιπέδου, ηλικίας και φύλου ή συμμετοχής στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Οι νικητές που εξασφάλισαν  τη συμμετοχή στο μεγάλο ελληνικό τελικό του 6ου Hellenic SUP CUP2016, στον ιστορικό Ισθμό της Κορίνθου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 είναι

1.    Ζάχος Κουμουδιού – 6KM 14’ 0”
2.    Γιώργος Ιωάννου – 6KM 12’ 6”
3.    Φωτεινή Μηνά – 6KM 14’ 0”
4.    Μικαέλα Μελά – 6KM 12’6”
5.    Αλέξανδρος Βασιλείου  - 6KM 14’0”

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα εδώ: http://www.kitemed.com/

Δείτε το βίντεο του περασμένου αγώνα https://www.youtube.com/watch?v=LSedMeUfYFE  και μείνετε συντονισμένοι για το βίντεο του τελικού!