ΦΕΣΤΙΒΑΛ MIND BODY & SPIRIT, ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2016

The Mind, Body & Spirit Festival 2016
Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, Λευκωσία
Σάββατο 12 Νοεμβρίου / 10:30 – 21:00
Κυριακή 13 Νοεμβρίου / 10:30 – 21:00
Είσοδος €8 την μέρα –Συμπεριλαμβάνει όλες τις διαλέξεις, μαθήματα και εργαστήρια

Ελάτε μαζί μας στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στις 12 & 13 του Νοέμβρη 2016, για το πολυαναμενόμενο Φεστιβάλ MBS στη Λευκωσία!

Ελάτε για ένα Σαββατοκύριακο  γεμάτο με εκπαιδευτικές και εναλλακτικές  ομιλίες, τάξεις και εργαστήρια που θα σας εμπνεύσουν και θα σας ωθήσουν στην πορεία σας για υγεία, αρμονία και χαρά στη ζωή.
Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη διαφορετικότητα και τις γνώσεις που πάνω από 100 εκθέτες, ομιλητές και θεραπευτές έχουν να μοιραστούν μαζί σας.

Το Φεστιβάλ MBS φέρνει κοντά σας μερικούς από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες στους αντίστοιχους τομείς τους,  στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Διεθνής επισκέπτες και καθηγητές  θα προσφέρουν ένα ποικίλο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει συνηθισμένα και ασυνήθιστα είδη γιόγκα, όπως Dharma,  Anusara, Kundalini, Jivamukti, Yoga Nidra, AcroYoga και Yin Yoga με συνοδεία ντραμς. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ένα από τα μαθήματα tai chi και διαλογισμού.

Απολαύστε μικρής διαρκείας παραστάσεις, όπως  θεατρική, εναέρια γιόγκα, ακροβατική γιόγκα, βραζιλιάνικη Capoeira, και ανατολίτικο Sufi Whirling. Λεπτομέρειες για τις μίνι παραστάσεις, μπορείτε να βρείτε στο περιοδικό MBS.

Αφεθείτε στη μουσική από τον Manish, τον ξεχωριστό μας προσκεκλημένο από το Νεπάλ, ο οποίος θα δημιουργήσει θεραπευτικούς ήχους με το Ινδικό όργανο sarod για πρώτη φορά στην Κύπρο. Περισσότερα για το Manish μπορείτε να διαβάσετε στο περιοδικό MBS.

Νιώστε και αφήστε το σώμα σας να εκφραστεί με εκστατικό  χορό, χορό Mandala, ‘Yoga INCO Dance’ και Salsa.  Άστε το συνδυασμό της όρασης, της κίνησης, του ήχου και της αναπνοής σας να σας  συνδέσουν με τον αληθινό εαυτό σας.

Επίσης παρακολουθείστε εργαστήρια για μασάζ, ρεφλεξολογία, εναλλακτικούς τρόπους φυσικού τοκετού, μακροβιοτική, ομοιοπαθητική, βότανα και αιθέρια έλαια.

Μάθετε σωστούς τρόπους αναπνοής, μυστικά προς την επιτυχία και ευτυχία στη ζωή σας. Νιώστε τη διαφορά στην ενέργεια και τη διάθεσή σας μετά από μία ομαδική ενεργειακή θεραπεία! Για το πλήρες πρόγραμμα εργαστηρίων και διαλέξεων: http://www.mbscyprus.com/presentations-nic16/
Στον εκθεσιακό μας χώρο μπορείτε να απολαύετε μίνι θεραπείες μασάζ, εναλλακτικές θεραπείες ή να έχετε την εμπειρία μίας διορατικής πρόβλεψης για τη ζωή σας με ένα από τους Psychic medium μας. Ειδικές τιμές κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Επίσης στον εκθεσιακό μας χώρο μπορείτε να βρείτε διάφορα οργανικά, υγιεινά προϊόντα. Σχολές, κέντρα και υπηρεσίες που έχουν ως απώτερο σκοπό τους τη σωματική και πνευματική ανάπτυξη και υγεία. Περισσότερα για τους εκθέτες μας δείτε στην ιστοσελίδα μας ή στο περιοδικό MBS.

Υπάρχουν πολλά να δείτε, να γευτείτε και να νιώσετε! Περάστε 2 μέρες  εξερεύνησης και ανάπτυξης των αισθήσεών σας. Πάρτε μια ανάσα, χαλαρώστε και αφήστε τον εαυτό σας να διασκεδάσει!
Απολαύστε υπέροχες γεύσεις στην αγορά τροφίμων του MBS καθώς επίσης υγιεινά, σπιτικά νόστιμα φαγητά, ποτά και γλυκά, και πολλές χορτοφαγικές, vegan και οργανικές επιλογές.

Τα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν και να διασκεδάσουν με παιδική Capoeira, παιδική γιόγκα, drumming για παιδιά και αφήγηση. Η  Babysitter on call θα είναι μαζί μας, έτοιμη  να απασχολήσει και να διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους.

Πάρτε το χρόνο σας όταν επισκεφθείτε το φεστιβάλ ! Μετροφυλλίστε  το περιοδικό MBS* και ανακαλύψετε ποιοί εκθέτες, εργαστήρια ή διαλέξεις θα επιστήσουν την προσοχή σας.

****Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα στη διαδικτυακή μορφή του περιοδικού MBS: https://issuu.com/mindbodyspiritcyprus/docs/issue_22 αλλά και στην ιστοσελίδα μας!
 Εξερευνήστε και αναπτυχθείτε μαζί μας! Θα σας δούμε όλους εκεί!

Η ομάδα του MBS

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook: Mind, Body & Spirit Cyprus,  την ιστοσελίδα μας www.mbscyprus.com ή καλέστε στο 96382333.