Ο τυχερός που κέρδισε το νέο Volkswagen Tiguan στο μεγάλο διαγωνισμό “sepaeipantou”

O κύριος Κώστας Ανδρέου είναι ο τυχερός που κέρδισε το νέο Volkswagen Tiguan στο μεγάλο διαγωνισμό “sepaeipantou”. Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που περιελάμβανε μουσική, ψυχαγωγία και πολλές εκπλήξεις στο Royal Hall παρέλαβε το βραβείο του στην παρουσία συνεργατών, εκπροσώπων των ΜΜΕ καθώς και 50 υποψηφίων τυχερών που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό.

Τους χαιρετισμούς έκαναν ο κύριος Γιώργος Γρηγοράς, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, ο κύριος Ρομπέρτος Καραχάννας, Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας  του Ομίλου και ο κύριος Κώστας Μαδεμλής, Ανώτερος Διευθυντής Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου. Την παρουσίαση του νέου καυσίμου ΕΚΟ Diesel Avio, έκανε ο κύριος Ανδρέας Στρατής, Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου.

Με το λανσάρισμα του καύσιμου της ΕΚΟ Diesel Avio έγινε και η έναρξη του μεγάλου διαγωνισμού «sepaeipantou»! Ανεφοδιάζοντας με Diesel Avio, οι καταναλωτές λάμβαναν μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσουν το ΝΕΟ Volkswagen Tiguan με κινητήρα 20 αλόγων Diesel και πλούσιο εξοπλισμό αξίας €29,300.  Πέραν από το αυτοκίνητο, ο διαγωνισμός «σε πάει παντού» έδωσε την  ευκαιρία και σε 120 τυχερούς να κερδίσουν καύσιμα αξίας €20.

Η κλήρωση για το Volswagen Tiguan έγινε κατόπιν ηλεκτρονικής διαδικασίας χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα. Εκτός από το μεγάλο τυχερό του νέου Volswagen Tiguan, Κώστα Ανδρέου, οι υπόλοιποι 49 συμμετέχοντες παρέλαβαν δωροεπιταγή για καύσιμα, αξίας €50 ο καθένας.

Ο κος Γρηγοράς δήλωσε επίσης ότι η EKO ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των καταναλωτών Diesel κίνησης για ένα καύσιμο που θα δίνει μέγιστη απόδοση αλλά και απόλυτη καθαρότητα, δημιούργησε το DIESEL Avio. Το προϊόν DIESEL Avio, για πρώτη φορά στην Κύπρο εφαρμόζει την τεχνολογία των φίλτρων αεροπορικού καυσίμου στο Diesel του αυτοκινήτου σας! Το Αvio Filter που είναι εγκατεστημένο αμέσως πριν τις αντλίες καυσίμου, είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο φίλτρο, που εξασφαλίζει τις ιδανικές συνθήκες για μέγιστη απόδοση απογειώνοντας τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας.

Η εκστρατεία στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον των πελατών της ΕΚΟ Diesel Avio ήταν πολύ μεγάλο, ξεπερνώντας τις 27000 συμμετοχές. Η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου ευχαριστεί τους πελάτες της για την προτίμηση που της δείχνουν και θα συνεχίσει να τους επιβραβεύει με νέα δώρα και διαγωνισμούς.