Η προσπάθεια κατάκτησης του κόκκινου πλανήτη, στo National Geographic Channel

Προορισμός Άρης: η προσπάθεια κατάκτησης του κόκκινου πλανήτη,
στo National Geographic Channel (θέση 75) στη Cytavision

Από όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, μόνο ο Άρης κατάφερε να κεντρίσει την προσοχή μας, καθώς παραμένει ακόμα ένα άλυτο μυστήριο. Η αποστολή ανθρώπων στο διάστημα έχει απασχολήσει τα κορυφαία μυαλά στον κόσμο της επιστήμης, μετατρέποντας την κατάκτησή του, σε ένα μοντέρνο «διαστημικό» αγώνα δρόμου.

Η σειρά «ΑΡΗΣ» – η οποία διαδραματίζεται τόσο στο μέλλον όσο και στο παρόν – θα επαναπροσδιορίσει την τηλεοπτική αφήγηση, συνδυάζοντας την ποιότητα παραγωγής μιας ταινίας μεγάλου μήκους, με την απαράμιλλη ποιότητα ενός σύγχρονου ντοκιμαντέρ, με σκοπό να προωθήσει μια μοναδική ιστορία που κόβει την ανάσα, με θέμα την συναρπαστική προσπάθεια της ανθρωπότητας να κατακτήσει τον πλανήτη Άρη.

Μέσα από 6 επεισόδια, αφηγείται την ιστορία ενός πληρώματος του 2033, με προορισμό τον Άρη. Επικεντρώνεται στην πρώτη απόπειρα επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, με το διαστημικό σκάφος Δαίδαλος.

Η σειρά «ΑΡΗΣ» θα ενώσει με μοναδικό τρόπο τα κορυφαία μυαλά του κόσμου, με ένα τρόπο που δεν έχει ξανασυμβεί, μέσα από την προβολή συνεντεύξεων με σημαντικές προσωπικότητες από τη NASA, αστροναύτες, καθηγητές και συγγραφείς.


Πρεμιέρα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 21:00, στο National Geographic (Θέση 75), στη Cytavision.