ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ

Κέρδισαν τις εμπειρίες!

Ο υπερτυχερός της μεγάλης κλήρωσης του Τζόκερ της περασμένης Πέμπτης κέρδισε 13,824,348 ευρώ και άλλοι πολλοί τυχεροί μικρότερα ποσά. Κέρδισαν και οι κύπριοι δημοσιογράφοι που παρέστησαν στην κλήρωση, εμπειρίες από τη σχετική διαδικασία του δημοφιλέστερου παιχνιδιού του Ομίλου ΟΠΑΠ.

Την μετάβαση των εκπροσώπων κυπριακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν την μεγάλη κλήρωση, διευθέτησε η εταιρία ΟΠΑΠ Κύπρου. Αρτια οργανωμένη η αποστολή, της οποίας ηγήθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Δημήτρης Αλετράρης και η υπεύθυνη μάρκετιγκ Αγάθη Μανναρίδου, είχε σαν βασικό στόχο την ενημέρωση των δημοσιογράφων για τον τρόπο διεκπεραίωσης μιας διαδικασίας που προσφέρει κάθε Πέμπτη και Κυριακή, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στους νικητές του Τζόκερ. Η επίσκεψη στην Αθήνα συνέπεσε και με τη συμπλήρωση 47 χρόνων παρουσίας του ΟΠΑΠ στην Κύπρο, είτε ως οργανισμού είτε ως εταιρίας (Νοέμβριος 1969-Νοέμβριος 2016).

Η αποστολή έφθασε στην ελληνική πρωτεύουσα το απόγευμα της Πέμπτης και μια ώρα πριν από την κλήρωση φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του νέου στούντιο ΟΠΑΠ στα Σπάτα από τα στελέχη του Ομίλου Παναγιώτη Μπόλα, Φώτη Ζησιμόπουλο και Δημήτρη Γιωργακόπουλο. Ο κύριος Γιωργακόπουλος ανέλαβε και την ευθύνη παρουσίασης και επεξήγησης κάθε βήματος της διαδικασίας κλήρωσης του Τζόκερ. Διαδικασία η οποία αρχίζει από τη στιγμή που λήγει η χρονική  προθεσμία κατάθεσης δελτίων από τους παίκτες, στις ενιάμιση το βράδυ και ολοκληρώνεται με την κλήρωση των αριθμών και την ανακοίνωση των νικητών ή του τζάκποτ.
Ιδιαίτερη προσοχή επιδεικνύεται στη φύλαξη και συντήρηση των σφαιριδίων διεξαγωγής της κλήρωσης. Ο σχετικός χώρος ασφαλείας παρακολουθείται από 16 κάμερες σε εικοσιτετράωρη βάση ενώ τα σφαιρίδια, σε περίπτωση που αποκλίνουν από τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, αποσύρονται στο σύνολο τους και αντικαθίστανται από καινούργιο σετ.

«Οι ασφαλιστικές δικλείδες που τίθενται και εφαρμόζονται διασφαλίζουν την ακεραιότητα των κληρώσεων και βεβαιώνουν ότι δεν μπορεί να γίνει καμιά παρεμβολή» τόνισε ο κύριος Γιωργακόπουλος. Κι αφού όλα έχουν καλώς, η Επιτροπή Κληρώσεων, η οποία απαρτίζεται από εκπροσώπους τριών Υπουργείων, δίνει την άδεια για την έναρξη της διαδικασίας κλήρωσης. Την συγκεκριμένη κλήρωση, οι κύπριοι δημοσιογράφοι παρακολούθησαν από ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της περασμένης Πέμπτης στο στούντιο στα Σπάτα, κι αφού δόθηκε τέλος στη σειρά των τζάκποτ, η εκ των παρουσιαστών Φωτεινή Γιωργαντά συνεχάρη τους νικητές της μεγάλης κλήρωσης. Τα συγχαρητήρια όμως και από όλα τα μέλη της κυπριακής αποστολής τόσο στην ΟΠΑΠ Κύπρου όσο και στα στελέχη του Ομίλου ΟΠΑΠ για την ολοκληρωμένη ενημέρωση αλλά και φιλοξενία που παρείχαν στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.