Η EXXON MOBIL/ESSO ΔΩΡΙΣΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Σε μια όμορφη τελετή που έγινε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 στο Πρατήριο της στον Αγιο Δομέτιο,  η EXXONMOBIL/ESSO Κύπρου δώρισε ακόμα 22 δωρεάν παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου σε δικαιούχους γονείς.

Το πρόγραμμα δωρεάν παιδικών καθισμάτων για νεογέννητα εφαρμόζεται από την EXXONMOBIL/ESSO τα τελευταία 10 χρόνια, έχοντας δωρίσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 3750 καθίσματα.   Η εταιρεία επιλέγει μια συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε μήνα και όλα τα νεογέννητα είναι δικαιούχοι ενός παιδικού καθίσματος αυτοκίνητου ασφαλείας. Tο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους νεαρούς γονείς γύρω από την ασφάλεια στο αυτοκίνητο, τελεί υπό την αιγίδα του τμήματος Τροχαίας.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Διευθυντής Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας κος. Γιαννάκης Χαραλάμπους, ο Βοηθός Αστ. Διευθυντής κος. Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο Δήμαρχος Αγίου Δομετίου κος. Κώστας Πέτρου, o Πρόεδρος του CIPA κος. Χριστόδουλος Αγκαστινώτης, ο Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της ΕxxonMobil/Esso κος. Βάσος Αχιλλεούδης και πολλοί γονείς με τα παιδάκια τους.