ΤO COSTA COFFEE ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2016

Το Costa Coffee παρουσιάζει σήμερα το νέο limited edition εορταστικό μενού του, που θα είναι  διαθέσιμο σε όλη την Κύπρο από τις 17 Νοεμβρίου 2016.

Το εορταστικό μενού χρειάστηκε δουλειά μηνών για να σχεδιαστεί και δημιουργήθηκε με εορταστική ευθυμία από την καινοτόμα ομάδα του Costa Coffee που εξέτασε και δοκίμασε εκατοντάδες εορταστικές δημιουργίες πριν από την οριστικοποίηση του καταπληκτικότερου εορταστικού μενού που δημιουργήθηκε από  το Costa μέχρι σήμερα!

Οι πελάτες έχουν να επιλέξουν από ένα καθ’ όλα Χριστουγεννιάτικο μενού ποτών που συμπεριλαμβάνει τα ολοκαίνουργια Caramel Popcorn Latte, Malted Honeycomb Hot Chocolate, Chocolate Cookie Latte και Salted Maple Cappuccino.  Επίσης το μενού περιλαμβάνει αγαπημένα παλαιότερα ποτά που επιστρέφουν στο μενού, όπως το απολαυστικό Gingerbread & Cream Latte και το ακαταμάχητο Black Forest Hot Chocolate.

Το νέο εορταστικό μενού γλυκών περιλαμβάνει τα Gingerbread muffin, Gold Velvet Cake, Snowy Forest Bar – Yoghurt, Chocolate yule log muffin και Chocolate truffle cake.

Οι classic επιλογές που επιστρέφουν στο μενού αλμυρών επιλογών περιλαμβάνουν τα αγαπημένα Turkey & Brie Panini, και γι’ αυτούς που χρειάζονται μια εναλλακτική άποψη, τα Tuna Sandwich χωρίς μαγιονέζα και Wrap λαχανικών στη σχάρα με  Humus, αποτελούν δύο χορταστικές επιλογές.

Οι εορταστικές επιλογές του Costa Christmas είναι διαθέσιμες σ’ όλα τα καταστήματα σ’ ολόκληρη την  Κύπρο από τις 17 Νοεμβρίου 2016.