Το #Untaggable event της Audi για την παρουσίαση του Q2 εντυπωσίασε!

Ήταν μια ασύλληπτη οπτικοακουστική εμπειρία! Φουτουριστικά LED πάνελ να περιτριγυρίζουν το χώρο, surround ήχος να τον γεμίζει με ανεβαστική μουσική και δυναμικά εφέ, fashion, design και καταπληκτικά cocktail! Ήταν το #Untaggable event της Audi, που, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, έφερε στην Κύπρο κάτι από το μέλλον και μεταμόρφωσε εξολοκλήρου την Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας. Ήταν ένα από τα πιο trending events του 2016, τόσο online όσο και offline, μέσα από το οποίο η Audi, παρουσίασε το νέο μέλος της οικογένειας Q, το Audi Q2!

Το #Untaggable event, το οποίο διοργάνωσε η Innovation/Leo Burnett σε συνεργασία με την ομάδα Afro Banana Republic, εκτός από τη φαντασμαγορική επίσημη εμφάνιση του μοντέλου, ήταν πολλά περισσότερα από μια παρουσίαση αυτοκινήτου, αφού δεν έμεινε μόνο εκεί. Μετέφερε στους παρευρισκόμενους την εμπειρία που προσφέρει το νέο Q: μια εμπειρία που δεν χωράει σε μια κατηγορία ούτε μπορεί να κάποιος να του ‘επικολλήσει’ ετικέτες. Είναι δηλαδή #untaggable. Ένα event δηλαδή που δεν θα μπορούσε κανείς να το περιγράψει με ένα check-in, μια selfie και μερικά #hashtags… Μόνο να το ζήσει από κοντά! Οι φωτογραφίες που θα βρει κανείς κάτω από το #untaggable στο facebook και στο #instagram είναι μόνο μια μικρή ένδειξη του τι είχαν την τύχη να ζήσουν οι προσκεκλημένοι την Παρασκευή.

Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν την νέα προσθήκη στο δυναμικό line-up της Audi και να ζήσουν την εμπειρία του  Audi Q2, που δεν εμπίπτει μόνο στις κατηγορίες #Urban #Coupe #SUV #Offroad ή #Crossroad, μπορούν να επισκεφθούν το εντυπωσιακό Audi Terminal στη Λευκωσία ή τους εκθεσιακούς χώρους Audi σε όλες τις πόλεις.