Τα Pedigree® και Whiskas® πρόσφεραν περισσότερα από 8.000 γεύματα στα καταφύγια ζώων της Κύπρου!

Στο πλαίσιο της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας για τα Ζώα, τα Pedigree® και Whiskas® βρέθηκαν και πάλι στο πλευρό των αδέσποτων ζώων της Κύπρου.

Μέσω της πρόσφατης ενέργειας «Αγοράζω σημαίνει βοηθώ», που πραγματοποίησαν τα Pedigree® και Whiskas® σε υπεραγορές της Κύπρου, όπου με κάθε αγορά προϊόντος πρόσφεραν ένα γεύμα στα αδέσποτα που ζουν στα καταφύγια ζώων της Κύπρου, συνολικά συγκεντρώθηκαν πάνω από 8.000 γεύματα για τα καταφύγια.

Τα γεύματα παραδόθηκαν στο CVA (Φωνή για τα Ζώα της Κύπρου), την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο καταφύγιο σκύλων Sirius Dog Sanctuary, στη Λεμεσό.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της MARS, εκπρόσωποι του επίσημου διανομέα των προϊόντων της MARS στην Κύπρο CTC Argosy Trading, η Πρόεδρος του CVA κα Μαίρη Αναστάση, καθώς και εκπρόσωποι των καταφυγίων ζώων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στον χώρο του καταφυγίου, ενώ η εκδήλωσε κορυφώθηκε με την παράδοση των γευμάτων.

Όλοι εμείς, στη Pedigree® και Whiskas®, πιστεύουμε πως εκτός από έμπρακτη, η αγάπη μας για τα ζώα πρέπει να είναι και άνευ όρων. Για αυτό, άλλωστε, εκτός από τροφές που θωρακίζουν την υγεία των κατοικιδίων σας, τα Pedigree® και Whiskas® στηρίζουν εδώ και πολλά χρόνια τα καταφύγια ζώων της Κύπρου, μέσω διάφορων ενεργειών.

Και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν και στο μέλλον, μέσα από τις επόμενες ενέργειες, με στόχο τη στήριξη των καταφυγίων ζώων της Κύπρου.

Συνεχίστε να στηρίζετε μαζί με τα Pedigree® και Whiskas® την προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας που ζουν στα καταφύγια.

www.facebook.com/PedigreeWhiskasCy