Ακούω” στα λατινικά σημαίνει Audi

Το μέλλον δεν είναι απλώς η έννοια του χρόνου που περνάει. Είναι μια συνθήκη που δημιουργείται μέσα από άπειρες πιθανότητες και στόχους. Ένα κράμα αναγκών, ονείρων και οράματος! Το μέλλον όμως δεν δημιουργείται από έναν και μόνο άνθρωπο αλλά από το σύνολο. Γι’ αυτό το να ακούς είναι εξίσου - αν όχι και πιο - ισχυρό από το να πράττεις. Το να αφουγκράζεσαι την αλλαγή και να αντλείς έμπνευση από τους ανθρώπους, τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τα ένστικτα και την καρδιά τους είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι της εξέλιξης και τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος. Έτσι άλλωστε βρίσκεις τις σωστές απαντήσεις και ξεκινάς το ταξίδι με προορισμό το όραμά σου. Μόνο αυτοί που ακούν μπορούν να βρουν δυναμικές και προχωρημένες λύσεις!

Αυτό είναι και το θέμα της νέας επικοινωνίας της γνωστής εταιρείας πολυτελών και πρωτοποριακών αυτοκινήτων Audi! Το να ακούει και να αφουγκράζεται όμως δεν είναι απλώς κομμάτι της φιλοσοφίας της αλλά το ίδιο της το όνομα! “Audi” στα λατινικά σημαίνει “Ακούω” και αυτό αποδεικνύεται από την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια και από το όραμά της για το μέλλον! Η Audi από την αρχή αφουγκραζόταν τις ανάγκες, τις τεχνολογίες, τις τάσεις και τους ‘κραδασμούς’ που φέρνει η αλλαγή. Γι’ αυτό και πάντα αποτελούσε πρωτοπόρο κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων με καινοτομίες που έκαναν συνεχώς την εμπειρία της οδήγησης και της μετακίνησης όλο και πιο ευχάριστη, ασφαλή και εξελιγμένη.

Μερικές από τις πρωτοβουλίες για το μέλλον είναι:
•    Το Urban Future Initiative το οποίο συγκροτείται από ένα think tank μυαλών που ακούν τις ανάγκες των κατοίκων μεγαλουπόλεων και οραματίζονται το μέλλον της μετακίνησης χωρίς εμπόδια, στάσεις και κυκλοφοριακή συμφόρηση.
•    Το Natural Audi Project, όπου οι designers της εταιρείας ακούνε τις ελεύθερες σκέψεις και την απεριόριστη φαντασία φοιτητών διεθνώς αναγνωρισμένων πανεπιστημίων του κόσμου.   
•    Το Audi Mission to the Moon, μέσα από το οποίο η Audi συμβάλλει στην προσπάθεια μιας ομάδας ανθρώπων να κάνουν τα ταξίδια στο διάστημα προσιτά για όλο τον κόσμο!
•    Το Audi Piloted Driving και το Audi AI μέσα από το οποίο η κατασκευάστρια εταιρεία πρόκειται να μας δώσει την ευκαιρία να… μην οδηγούμε το αυτοκίνητό μας αλλά αυτό μόνο του να μας παίρνει στον προορισμό της επιλογής μας!
•    Το Audi Tron, μια καινοτομία της Audi βασίζεται στην ανάγκη το μέλλον να γίνει πιο πράσινο και καθαρό! Έτσι η Audi δημιούργησε την τεχνολογία g-tron η οποία χρησιμοποιεί το καύσιμο e-gas που παράγεται στο πρώτο εργοστάσιο παραγωγής καυσίμου από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στον κόσμο!

Με αυτές και πολλές άλλες ενέργειες και καινοτομίες η Audi κτίζει ένα ακόμη πιο όμορφο, ευέλικτο και δημιουργικό μέλλον! Κι όλα αυτά τα καταφέρνει από το… να ακούει.