Universal Life: “Χαρίστε Αστέρια για να στηρίξουμε τον ΠΑΣΥΚΑΦ”

Η Universal Life για 2η συνεχή χρονιά χορηγεί τη Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία «Το Αστέρι του ΠΑΣΥΚΑΦ» η οποία έχει σαν στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου έτσι ώστε να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους συνανθρώπους μας που παλεύουν με τον καρκίνο αλλά και στις οικογένειες τους.  Ως Διαχρονικός Χορηγός και συνοδοιπόρος του ΠΑΣΥΚΑΦ για 27 ολόκληρα χρόνια, η Universal Life πήρε την πρωτοβουλία να επαναλάβει τη χορηγία της συγκινητικής αυτής ενέργειας για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το έργο που επιτελεί ο ΠΑΣΥΚΑΦ.

Η εκστρατεία έχει σαν πυρήνα μια ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα, το www.donateastar.org, η οποία παρέχει τη δυνατότητα αγοράς και αποστολής χριστουγεννιάτικων αστεριών σε νοσηλευτήρια που έχει επιλέξει ο ΠΑΣΥΚΑΦ. Οι χρήστες ακολουθώντας μια πολύ απλή διαδικασία, μπορούν να διαλέξουν τα νοσηλευτήρια ή ακόμα και τους ασθενείς στους οποίους θέλουν να στείλουν τις ευχές τους. Ο ΠΑΣΥΚΑΦ θα κρεμάσει όλα τα αστέρια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του κάθε νοσηλευτηρίου που επιλέγει ο κάθε χρήστης.  

Εκτός από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η Universal Life έχει επίσης χορηγήσει τη δημιουργία μιας ξεχωριστής διαδικτυακή εφαρμογής, το https://goo.gl/oglTZ9, όπου όλοι μπορούν να συμβάλουν στη διάδοση της εκστρατείας, χωρίς κατ’ ανάγκη να κάνουν εισφορά, προσκαλώντας τους φίλους τους μέσω Facebook να επισκεφθούν το συγκεκριμένο microsite. Κάθε χρήστης θα λαμβάνει δώρο ένα φυλακτό του ΠΑΣΥΚΑΦ σε περίπτωση που τουλάχιστον 5 φίλοι του που έχει προσκαλέσει κάνουν εισφορά στο https://donateastar.org/

Σε δήλωση του , ο Γενικός Διευθυντής της Universal Life κ. Κύπρος Μοιράνθης δήλωσε πως η εκστρατεία αποτελεί μια ευκαιρία να ενώσουμε τις φωνές μας ενάντια στο καρκίνο. Όπως ανέφερε σχετικά «Ο κάθε ένας από μας με την εισφορά του μπορεί όχι μόνο να προσφέρει χαρά και αγάπη φέτος τα Χριστούγεννα, αλλά να βάλει και το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια του ΠΑΣΥΚΑΦ να βοηθήσει στη διατήρηση της ποιότητας της ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους».