PUBLIC - ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

•    Το 2007 άνοιξε το πρώτο Public στη Λευκωσία φέρνοντας στην Κύπρο τη φιλοσοφία του “retail entertainment”. Από το 2009 λειτουργεί το δεύτερο κατάστημα στη Λεμεσό, ενώ το Νοέμβριο του 2013 εγκαινιάστηκε το τρίτο Public στην Πάφο, στο King Avenue Mall. Το 2016 ανοίγουμε το 4ο κατάστημα Public στην πόλη της Λαρνακας.
•    H Λάρνακα ήταν από την αρχή στα σχέδιά των Public ως η τρίτη μεγαλύτερη πόλη του νησιού. Σήμερα δόθηκε η κατάλληλη ευκαιρία και το σωστό μέρος. Η επιλογή της συγκεκριμένης περιοχής έγινε με κριτήριο την εύκολη πρόσβαση όλων. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο και δίπλα στην πολυσύχναστη περιοχή των Φοινικούδων. Είναι μια περιοχή με μεγάλα, ακόμη, περιθώρια ανάπτυξης.
•    Παράλληλα το νέο Public θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης για την περαιτέρω αναβάθμιση της περιοχής και την αναζωογόνηση της τοπικής αγοράς. Η εμπειρία έχει αποδείξει ότι όπου ανοίγει ένα Public, μια δυναμική εμπορική αγορά δημιουργείται δίπλα του.
•    Είναι το πρώτο high street κατάστημα Public της Κύπρου, κάτι που σημαίνει το πρώτο κατάστημα που δεν είναι σε mall. Τα Public θέλουν να αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα και να υποστηρίζουν την τοπική αγορά.
•    Η επένδυση έφτασε τα 500.000 ευρώ. Δημιουργήθηκαν αρχικά 26 νέες θέσεις οι οποίες έχουν καλυφθεί κατά 90% από την τοπική αγορά εργασίας. Το νέο κατάστημα σημαίνει αυξημένο τζίρο για τοπικούς συνεργάτες και προμηθευτές. Οι καταναλωτές της περιοχής έχουν περισσότερες επιλογές και πρόσβαση σε χιλιάδες επώνυμα νέα προϊόντα, την ίδια στιγμή που βγαίνουν στην παγκόσμια αγορά.
•    Το συγκεκριμένο κατάστημα διαθέτει 600τμ εμπορικού χώρου. Ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία που μπορεί να βρει κάποιος σε οποιοσδήποτε από τα υπόλοιπα 50 καταστήματα Public. Οι Λαρνακείς θα βρουν την ίδια ποικιλία προϊόντων και κωδικών που έχουν και τα υπόλοιπα.
•    Κάθε κατάστημα Public έχει βασική του φιλοσοφία να προσφέρει retail entertainment. Ένα μοναδικό concept σε κυπριακή και ελληνική αγορά που το έχουν αγκαλιάσει οι φίλοι του και τα τιμούν με τις επισκεψεις και τις αγορές τους.
•    Το 2016 τα Public θα υπερβούν τις 3 εκατομμύρια επισκέψεις στα καταστήματα της Κύπρου (σχεδόν 30000 επισκέπτες στο Black Friday!)
•    Ο κόσμος που έρχεται στα Public ζει μια ολοκληρωμένη εμπειρία: μπορεί να δει, να δοκιμάσει, να αγγίξει, να περιεργαστεί, να συγκρίνει και τελικά να επιλέξει με βάση τα ίδια τα προϊόντα live και όχι απλώς τα κουτιά τους. Τα Public να αποτελούν σημείο αναφοράς για την πόλη, για κάθε ηλικία και κάθε επισκέπτη. Θέλουμε κάθε επισκέπτης να φεύγει με ένα χαμόγελο από το κατάστημά μας!