To Μοοndog’s Bar & Grill παρουσίασε τον νέο κατάλογο μπύρας!

Από την αρχή λειτουργίας του, το Moondog’s δίνει ιδιαίτερη σημασία στη συλλογή μπύρας του όπως οφείλει να κάνει ένα σωστό beer bar. Τώρα, μπορεί να δηλώνει περήφανα ότι είναι το μοναδικό bar στην Κύπρο που φιλοξενεί 150+ μπύρες από όλο τον κόσμο. Έτσι, το γιορτάζει με έναν νέο φαντασμαγορικό κατάλογο μπύρας!

Aρχίζοντας το ψάξιμο από το καλοκαίρι, το Moondog’s κάλεσε τους θαμώνες του και λάτρεις της μπύρας να ποζάρουν βάσει των χαρακτηριστικών 9 κατηγοριών μπύρας και το αποτέλεσμα ήταν απλά o πιο πρωτότυπος κατάλογος μπύρας στην Κύπρο. Μπορείτε να τον θαυμάσετε καθημερινά στον χώρο του Moondog’s Βar & Grill καθώς θα προσπαθείτε να διαλέξετε ποια από τις δεκάδες μπύρες θα δοκιμάσετε.

Tην Παρασκευή στις 9 Δεκεμβρίου, το Moondog’s κάλεσε όλους τους συντελεστές του project και τον κόσμο του σε ένα συναρπαστικό event και γιόρτασαν μαζί την παρουσίαση του καταλόγου, με beer tasting, body painting και videos με backstage στιγμές από τη δημιουργία του καταλόγου.

Το Moondog’s Βar & Grill από το 2013, έθεσε ψηλά τον πήχη στον χώρο της καλής μπύρας και του καλού φαγητού. Με 2 Stoli Awards και 2 Time Out Awards στη συλλογή του, υπόσχεται να μην σταματήσει ποτέ να εξελίσσεται και να μας εκπλήσσει με νέα πρωτότυπα projects.