Η ΟΠΑΠ Κύπρου σταθερά στο πλευρό της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου.

Τη στήριξή της προς την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) επανέλαβε φέτος η ΟΠΑΠ Κύπρου, αυξάνοντας, μάλιστα, σημαντικά τη χορηγία της προς αυτή.  

Η χορηγία της ΟΠΑΠ Κύπρου προς την ΕΑΚ και η πρόθεσή της να παραμείνει σταθερός αιμοδότης του κυπριακού αθλητισμού και της ίδιας της Ένωσης διατυπώθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Δημήτρη Αλετράρη, σε διάσκεψη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στα γραφεία της ΕΑΚ.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΚ κ. Παναγιώτης Φελλούκας ευχαρίστησε της ΟΠΑΠ Κύπρου για την έμπρακτη στήριξη που προσφέρει στην Ένωση, αλλά και για τη συνέπειά της, καθώς η στήριξη αυτή παρέχεται αδιάλειπτα από το 1993.

Αναγνωρίζοντας τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο των Κύπριων αθλητικογράφων και κατανοώντας τη σημαντική θέση της ΕΑΚ ως μέρος του κυπριακού αθλητισμού, η ΟΠΑΠ Κύπρου έχει επιλέξει να είναι εδώ και χρόνια ένας από τους δυνατούς και συνεπείς χορηγούς της ΕΑΚ.

Η στήριξη αυτή είναι ευθυγραμμισμένη, άλλωστε, με τη φιλοσοφία λειτουργίας και δράσης της ΟΠΑΠ Κύπρου, η οποία υπαγορεύει στην ΟΠΑΠ Κύπρου να στέκεται δίπλα σε όσους χρειάζονται βοήθεια για να διακριθούν.

Η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου ιδρύθηκε το 1973 με έδρα τη Λευκωσία. Μεταξύ των στόχων της ΕΑΚ βρίσκεται η ανάπτυξη διεθνών αθλητικών σχέσεων και επαφών με άλλες οργανώσεις του εξωτερικού, η εξύψωση του αθλητικού πνεύματος της αθλούμενης νεολαίας και των φιλάθλων και η αθλητική διαπαιδαγώγηση του κοινού με όλα τα υπάρχοντα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και η ενθάρρυνση της ανάπτυξης της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού σε όλα τα κοινωνικά στρώματα της χώρας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Δημήτρης Αλετράρης χαρακτήρισε ως αγαστή και εξαιρετική την πολύχρονη σχέση της ΟΠΑΠ Κύπρου με την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου και υποσχέθηκε πως η ΟΠΑΠ Κύπρου θα παραμείνει ισχυρός σύμμαχος του κυπριακού αθλητισμού και της Ένωσης, όπως κάνει από το 1969, άλλωστε.

«Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε έμπρακτα κοντά σας, στη βάση του αμφίδρομου σεβασμού και οφέλους. Θα συνεχίσουμε μαζί την πορεία μας, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και τη δουλειά σας, για τον κυπριακό αθλητισμό, αλλά και για την κυπριακή κοινωνία στο σύνολό της» σημείωσε ο κ. Αλετράρης, κλείνοντας την ομιλία του.