Μ’ ένα πάρτι γεμάτο λάμψη και glamour διασκέδασαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι με την ULTRA PREMIUM ΒΟΤΚΑ CÎROC

Μια αξέχαστη βραδιά έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στο λαμπερό πάρτι της ultra premium βότκας CÎROC που διοργάνωσε η  εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στο Cafe Mercedes στη Λευκωσία.

Οι Γάλλοι ονομάζουν την βότκα CÎROC “η σαμπάνια της βότκας”, άλλοι την λένε “η βότκα των celebrities” και άλλοι την  θεωρούν συνώνυμη του γκλάμουρ, του στυλ και της φινέτσας! Κανένα από αυτά δεν έλειπε από το πάρτι. Καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, της τηλεόρασης και από τον καλλιτεχνικό χώρο, επώνυμοι της showbiz και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι, έδωσαν το παρών τους φορώντας εκλεπτυσμένες, haute-couture δημιουργίες που αρμόζουν στον posh χαρακτήρα της γαλλικής βότκας CÎROC.

To ασημί και το glittery royal μπλε ήταν τα χρώματα που έντυσαν το πάρτι της βότκας CÎROC, γεμάτο glamour και λάμψη. Το εντυπωσιακό show από χορεύτριες που ήρθαν από το εξωτερικό ειδικά για το πάρτι, τα διάσημα premium CÎROC cocktails και τα εδέσματα από το Cafe Mercedes, οι μουσικές επιλογές των DJs και η διάθεση των εκλεκτών προσκεκλημένων, ήταν λίγα από τα συστατικά που έδεσαν την επιτυχία του πάρτι της CÎROC στην Κύπρο.

Για τους απαιτητικούς των premium ποτών, είναι γνωστό πως η βότκα CÎROC είναι η μόνη που γίνεται αποκλειστικά από απόσταξη σταφυλιών για μια εξαιρετικά απαλή, φρέσκια, πρωτόγνωρη και απολαυστική εμπειρία. Ο φρέσκος και ζωηρός χαρακτήρας της, η απαλότητα, η ποιότητα και το κρυμμένο βάθος της βότκας CÎROC οφείλονται στα αμπέλια και στα υψηλής ποιότητας σταφύλια της Γαλλικής ποικιλίας Mauzac Blanc που καλλιεργούνται στο Gaillac, μιας από τις πιο παλιές παραδοσιακές αμπελουργικές περιοχές της Γαλλίας. Παράλληλα, η γνώση αλλά και η παράδοση της τέχνης των Γάλλων που την παράγουν, είναι ένας από τους λόγους που κάνουν την CÎROC τόσο ξεχωριστή. Τα σταφύλια που χρησιμοποιούνται για την βότκα CÎROC παραμένουν στο αμπέλι για ένα μεγάλο διάστημα έτσι ώστε να ωριμάσουν αρκετά και να τρυγηθούν σε χαμηλές θερμοκρασίες, για να διατηρηθούν τα φρέσκα φρουτώδη αρώματα του καρπού των σταφυλιών που θα δώσουν στην CÎROC τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα της και το λεπτό άρωμα εσπεριδοειδών, ιδανικό για τη δημιουργία μαρτίνι και κοκτέιλ.

Δημιουργημένη για τους πρωτοπόρους και οραματιστές του κόσμου, η βότκα CÎROC βρίσκεται μόνο στα πιο πολυτελή και εκλεπτυσμένα parties, συμπεριλαμβανομένων του Φεστιβάλ Καννών και του Φεστιβάλ κινηματογράφου του Λονδίνου.  Η βότκα CÎROC αποτελεί σήμερα την αγαπημένη βότκα των celebrities όπως των ηθοποιών Jennifer Aniston, Heidi Klum και Liberty Ross, του σχεδιαστή μόδας Richard James και πολλών άλλων επώνυμων, που δηλώνουν πιστοί θαυμαστές της! Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι πιο γνωστοί Λονδρέζοι χρησιμοποιούν τη βότκα CÎROC για να φτιάξουν διάσημα κοκτέιλ βασισμένα στο κλασικό μαρτίνι. Κοκτέιλ όπως το CÎROC Libertini  που δημιουργήθηκε για την Liberty Ross επί ευκαιρία του γάμου της και το CÎROC Richard James Martini, που δημιουργήθηκε ειδικά για τον σχεδιαστή μόδας Richard James, σερβίρονται ευρέως στα πιο γνωστά  μπαρ του Λονδίνου.

 
Επίσημος αντιπρόσωπος της βότκας CÎROC στην Κύπρο είναι η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ.