Reebok CrossFit: Make Every Nanosecond count!

Από το 2011, όταν η Reebok πρωτοδημιούργησε το εικονικό πια Nano, η εξέλιξή του είναι σταθερή. Κάθε χρόνο, το παπούτσι που σχεδιάστηκε ειδικά για να ενισχύει την απόδοση κατά τη διάρκεια του CrossFit, βελτιώνεται, εξελίσσεται και ανελίσσεται στο πιο hot must-have item για τους λάτρεις του είδους.

Αρχικά, το Reebok Nano σχεδιάστηκε για χρήση σε κινήσεις υψηλής κρούσης, για την άρση βαρών και για τρέξιμο σε κοντινές αποστάσεις. Την επόμενη χρονιά, το 2012, η Reebok πρόσθεσε περισσότερο χώρο στα δάχτυλα, ούτως ώστε να μεγιστοποιήσει τη σταθερότητα. Το Nano 3.0, με το dual density platform, παρείχε καλύτερη στήριξη, ενώ η κατασκευή DuraCage χάριζε επιπλέον προστασία κατά την αναρρίχηση σε σχοινί. Η τέταρτη γενιά του επαναστατικού παπουτσιού προσέφερε ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα και προστασία, ενώ το Nano 5.0 εμφανίστηκε επικαλυμμένο με Kevlar για πρόσθετη ανθεκτικότητα. Το Nano 6.0, ακόμα πιο ανθεκτικό, πιο μαλακό και παρέχοντας ακόμα περισσότερη σταθερότητα, κέρδισε την αγάπη των CrossFit trainers και trainees άμεσα.

Τώρα, η αναμονή για το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του Nano, το Nano 7.0, τελειώνει, αφού το launch της νέας εξέλιξης της σειράς πραγματοποιείται αυτές τις μέρες. Το Nano 7.0 διαθέτει τη νέα επαναστατική τεχνολογία AEROWeave, σχεδιασμένη ειδικά για κινήσεις που προκύπτουν κατά το CrossFit και κατασκευασμένη έτσι, ώστε να μπορεί να «αναπνέει», να είναι ελαφριά και ανθεκτική. Με sleek σχεδιασμό και δυναμική εφαρμογή, το Nano 7.0 επιτρέπει στον αθλητή να είναι ελαφρύς στο πάτημά του, δυναμικός στις κινήσεις του και αποτελεσματικός κατά την άσκησή του.

Με αυτού του βαθμού ελευθερία και άνεση κινήσεων, ο αθλητής μπορεί πιο εύκολα να σταθεροποιήσει την αναπνοή του, να ελέγξει την πνευματική πτυχή της άσκησης και να είναι πιο αποτελεσματικός. Αυτό του χαρίζει την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να συνεχίζει να σπρώχνει τα όριά του, να μεγιστοποιεί τις δυνατότητές του και να επιτυγχάνει όλο και καλύτερα αποτελέσματα… making every nanosecond count!

Το Nano 7.0 διατίθεται στα δύο Reebok Franchise Stores από τις 12 Ιανουαρίου και σε όλα τα καταστήματα Famous Sports, τη μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών καταστημάτων στην Κύπρο σε όλες τις πόλεις, σε επιλεγμένους μεταπωλητές και στο www.famousports.com από τις 24 Ιανουαρίου 2017.