Νέο Nissan Micra - Τονέο μεγάλο αστέρι από τον Όμιλο Πηλακούτα

Η NISSAN έχει καταξιωθεί ως μία από τις πιο σημαντικές αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως. Αρχικά κέρδισε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών κυρίως για την αξιοπιστία της. Τα τελευταία χρόνια όμως, πέρα από την αξιοπιστία, ξεχωρίζει και για το design των νέων της μοντέλων. Συνδυάζει τη λειτουργική αισθητική με πρωτοποριακή τεχνολογία και ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Και όλα αυτά προσφέροντας πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η αποκάλυψη στην Κύπρο του all new Nissan MICRA, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τη συνεχή εξέλιξη της NISSAN. Το αυτοκίνητο κατασκευάζεται στη γραμμή παραγωγής της NISSAN στην Ευρώπη και  η Κύπρος είναι μέσα στις τρεις πρώτες χώρες στον κόσμο που έχει παρουσιαστή το νέο μοντέλο. Αυτό το προνόμιο το έχει κερδίσει η Κύπρος διότι η NEW NISSAN CYPRUS LTD, εταιρία μέλος του Ομίλου Πηλακούτα, βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των πωλήσεων ιδιωτικών saloon αυτοκινήτων στην Κύπρο. Αυτή η πρωτιά καταγράφεται και από τα επίσημα στοιχεία πωλήσεων  για το 2016. Επίσης είναι εξαιρετικά σημαντικό πως η NEW NISSAN CYPRUS LTD κατέκτησε το μεγάλου κύρους παγκόσμιο βραβείο, Nissan Global Award, που είναι η σημαντικότερη διάκριση που απονέμει η NISSAN στο δίκτυο αντιπροσώπων της, σε όλο τον κόσμο.

Το βραβείο έρχεται σαν αναγνώριση για το μέγεθος πωλήσεων και το μερίδιο αγοράς  που είναι το κορυφαίο στην Ευρώπη.

Τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση, για το πως εξελίσσεται η NISSAN και τι μπορεί να προσφέρει προαιρετικά σε ένα όχημα αυτής της κατηγορίας, είναι:

Αυτόνομο παρκάρισμα

Περιμετρικές κάμερες

Απότομο φρενάρισμα σε κατάσταση ανάγκης

Προειδοποίηση για απότομη αλλαγή λωρίδας

Περιμετρικό ηχοσύστημα BOSE

Οι τιμές για το all new Nissan MICRA εκκινούν από τα 12.500Ευρώ. Με τη δύναμη της αντιπροσωπείας της NISSAN στην Κύπρο όλα τα αυτοκίνητα έχουν εγγύηση για επτά χρόνια ή 150.000 Km. Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της Nissan δεν χρειάζεται να ασχολούνται με τίποτα άλλο πέρα από την απόλαυση της οδήγησής τους. Επιπλέον τα επτά χρόνια εγγύησης επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη που έχει η NISSAN στα προϊόντα της.