Εισφορά ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου στον Παγκύπριο Αντιλευχαιμικό Σύνδεσμο «ΖΩΗ»

Χρηματική εισφορά προσέφερε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στον Παγκύπριο Αντιλευχαιμικό Σύνδεσμο «ΖΩΗ».

Η εισφορά εμπίπτει στα πλαίσια του Βραβείου Ασφαλείας Πρατηριούχων και Συνεργατών που καθιέρωσε η εταιρεία τα τελευταία 14 χρόνια.  Βάσει του θεσμού αυτού Πρατηριούχοι και Συνεργάτες της εταιρείας προτείνουν φιλανθρωπικά ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο και τα οποία επωφελούνται των ποσών που εισφέρει η Εταιρεία,  εφόσον οι ίδιοι εργάζονται σε πλαίσια ασφάλειας.

Ο Παγκύπριος Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος «ΖΩΗ» είναι μια εθελοντική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2002 με κύριο στόχο την σωστή και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των  αιματολογικών ασθενειών, η φροντίδα των ασθενών και η θεραπεία τους.  Παρέχει βοήθεια,  στήριξη και συμπαράσταση στους πάσχοντες και στις οικογένειες τους αποσκοπώντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κυπριακής κοινωνίας σχετικά την λευχαιμία.   Κύρια έσοδα του συνδέσμου είναι οι συνδρομές των μελών του, οι εισφορές διαφόρων καθώς και  τα έσοδα από εκδηλώσεις και εράνους.

Το στιγμιότυπο είναι από την παράδοση της επιταγής στην κα. Μαρία Παπαπέτρου Λειτουργό του Συνδέσμου από τον κον. Χρήστο Παντελίδη, Asset Management/ Engineering Lead της  ExxonMobil/Εsso Κύπρου.   Παρόντες κατά την παράδοση η κα. Κάσια Χρυσοστόμου της ExxonMobil/Εsso Κύπρου  και o κος. Μιχάλης Αδαμίδης της Adamides Electrical Services Co. ο οποίος πρότεινε τον σύνδεσμο.