Famous Sports - #TogetherInAction

Μέσα από το slogan #TogetherInAction, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων, εισαγωγέας και διανομέας αθλητικών ειδών στην Κύπρο, η Famous Sports, «αγκαλιάζει» το κυπριακό κοινό καλώντας το στην οικογένειά της.

Σταθερή αξία της Famous Sports, ήταν, παραμένει και θα παραμείνει η προσφορά της καλύτερης και πληρέστερης γκάμας αθλητικών ειδών, της ομορφότερης εμπειρίας αγορών και το να κερδίσει την αγάπη του κοινού, το οποίο θα μοιραστεί μαζί της το δικό του action story!

Με σημεία πώλησης που ανανεώνονται συνεχώς αλλά και αδιάκοπες προσθήκες στη γκάμα των προϊόντων που προσφέρει, η Famous Sports επιλέγει τα κορυφαία κομμάτια της αγοράς και δουλεύει πυρετωδώς για να προσφέρει πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Έχοντας ανανεώσει κατά την περσινή χρονιά το ηλεκτρονικό της κατάστημα, www.famousports.com, η γνωστή εταιρεία έχει μόλις λανσάρει και το νέο της mobile app για Android και iOs συσκευές, το οποίο διευκολύνει ακόμα περισσότερο τη διαδικασία αγορών!

Η Famous Sports τρέφει ανέκαθεν μια ιδιαίτερη αγάπη για τα σπορ, τη ζωή, το γέλιο και τη δράση. Τώρα, με ανανεωμένα καταστήματα, με ανακαινισμένο ηλεκτρονικό κατάστημα και τη νέα δέσμευσή της με την τεχνολογία μέσω του mobile app της, ήρθε η στιγμή να προσκαλέσει εκ νέου το κυπριακό κοινό να την ακολουθήσει στο Instagram, στο @famousports και να το παροτρύνει να ανεβάσει τη δική του φωτογραφία για να μοιραστεί μαζί της στιγμές #TogetherInAction!

Βρείτε τα καταστήματα Famous Sports σε όλες τις πόλεις, ή ψωνίστε ηλεκτρονικά στο www.famousports.com