Cytamobile-Vodafone - Εκατομμυρια ευχές μας έφεραν πιο κοντά

H πρώτη επιλογή της μεγάλης πλειοψηφίας των συνδρομητών της κινητής τηλεφωνίας  αναδείχθηκε η Cytamobile-Vodafone και τις μέρες των γιορτών, αφού οι συνδρομητές της αντάλλαξαν με επιτυχία για ακόμη μια χρονιά τις ευχές τους με Τηλεφωνικές κλήσεις, γραπτά μηνύματα (SMS) και Mobile Internet, καταγράφοντας εξαιρετικά υψηλά νούμερα. 

Συγκεκριμένα, από 24 Δεκεμβρίου 2016, μέχρι και 1η Ιανουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν  περισσότερες από 18 εκατ. κλήσεις, με περισσότερα από 32,7 εκατ. λεπτά ομιλίας να διεκπεραιώνονται όπως κάποιος θα ανέμενε από το πρώτο και μεγαλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Κύπρου, χωρίς κανένα πρόβλημα.   

Τα μηνύματα SMS που έστειλαν οι πελάτες της Cytamobile-Vodafone την ίδια περίοδο ξεπέρασαν τα 22 εκατ. και ο όγκος της κίνησης δεδομένων (Mobile Internet), τα 42,8 ΤΒytes (1ΤΒ=1000 GBytes).

Η μεγαλύτερη κίνηση σημειώθηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ιδιαίτερα κατά την αλλαγή του χρόνου: 6,5 εκ. SMS, 6 εκ. λεπτά ομιλίας και 10,95 Τbytes όγκου δεδομένων Mobile Internet, εξυπηρετήθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά από το δίκτυο της Cyta. Πίσω όμως από κάθε αριθμό, κάθε ευχή, είναι και ένας άνθρωπος. Γι' αυτό είχε και έχει ξεχωριστή σημασία το μήνυμα να φτάνει στον αποδέκτη του με συνέπεια, τη στιγμή που πρέπει.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και η αλλαγή του χρόνου, κάθε φορά, είναι μια σκληρή δοκιμασία για τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών που καλούνται να αποδείξουν στην πράξη την αξιοπιστία τους. 

Το δίκτυο της Cyta, για άλλη μια χρονιά, με περισσότερες από 1.150.000 συνδέσεις, ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών του. 

Με την ευκαιρία η Cyta θέλει να ευχαριστήσει το κοινό που την επιλέγει και τη στηρίζει, επιβεβαιώνοντας με την προτίμησή του ότι ένα αξιόπιστο δίκτυο δοκιμάζεται και κρίνεται σε κάθε στιγμή της ζωής των πελατών του.