Το βραβείο iF Design Award στο Hyundai i30 Νέας Γενιάς

Η πρώτη και σημαντική αναγνώριση για το νέο Hyundai i30 έρχεται από τον θεσμό iF Design Awards. Η κριτική επιτροπή ανέδειξε το νέο i30 πρώτο στην κατηγορία «Προϊόντα - Αυτοκίνητα/Οχήματα».

Το βραβείο iF Design απονέμεται σε αναγνώριση της αυτοπεποίθησης και της διαχρονικής εμφάνισης του νέου μοντέλου, που αποτελεί τον πυρήνα της ταυτότητας της Hyundai στην Ευρώπη. Ακόμα, το νέο i30 αναδεικνύει την καθιέρωση της νέας σχεδιαστικής λογικής της εταιρείας, που εκφράζεται με ακριβείς και ξεκάθαρες γραμμές και αεροδυναμικό αμάξωμα.

Σχολιάζοντας την τιμητική διάκριση, ο Peter Schreyer, Πρόεδρος και Ανώτατος Διευθυντής Σχεδιασμού του ομίλου Hyundai, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι για τη διεθνούς αναγνώρισης βράβευση του νέου i30. Αποτελεί αναγνώριση του πάθους και του ενθουσιασμού των σχεδιαστών μας, που χαρίζουν περηφάνεια και ευχαρίστηση στους ιδιοκτήτες της Hyundai. Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη φορά που μας απονέμεται
το iF Design Award».

Το νέο Hyundai i30 χαρακτηρίζεται από δυναμικές αναλογίες, σπορ εμφάνιση και έντονη προσωπικότητα στο δρόμο. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στη μάσκα του αυτοκινήτου, νέο χαρακτηριστικό της οικογένειας μοντέλων της Hyundai.

Εσωτερικά, το i30 εντυπωσιάζει με τις απλές, καθαρές γραμμές και τη διαρρύθμιση, που αφήνει να λειτουργήσει ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Το χρώμιο και τα ποιοτικά υλικά έρχονται να συμπληρώσουν την ήρεμη και κομψή ατμόσφαιρα. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ευρώπη, το Hyundai i30 Νέας Γενιάς κυκλοκοφορεί από τις αρχές του 2017 στους δρόμους της Ευρώπης.