Η ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου χορηγός του 22ου συνεδρίου «Κενθέα»

Στα πλαίσια των προγραμμάτων Κοινωνικής Ευθύνης η  ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου στηρίζει για έκτη συνεχή χρονιά το Κέντρο Ενημέρωσης για τα ναρκωτικά και Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΚΕΝΘΕΑ», αναγνωρίζοντας έτσι το πολύτιμο έργο που επιτελεί το κέντρο στον αγώνα ενάντια στις εξαρτήσεις, στην πρόληψη, θεραπεία και γενικά στην προαγωγή της Δημόσιας Υγείας.

Συγκεκριμένα η ExxonMobil /ΕSSO  Κύπρου ήταν ο μέγας χορηγός του 22ου  Παγκυπρίου Συνεδρίου του ΚΕΝΘΕΑ που πραγματοποιήθηκε στις 11/2/2017 με τίτλο «Η Κύπρος ενάντιας στις εξαρτήσεις-Μοτίβα Κατανάλωσης Αλκοόλ- Κίνδυνοι και Πρόληψη». Το συνέδριο συν-διοργανώθηκε με την Εθνική Φρουρά και το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Στην φωτογραφία  η υπεύθυνη κοινωνικών προγραμμάτων της ExxonMobil /ΕSSO  Κύπρου κα. Κάσια Χρυσοστόμου παραδίδει την χορηγία στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κον. Ησαΐα, Πρόεδρο ΔΣ ΚΕΝΘΕΑ, υπό την παρουσία του Υπουργού Άμυνας κου. Χριστόφορου Φωκαϊδη (αριστερά) και του κου. Λευτέρη Κόκκινου, Γραμματέα του Κενθέα (δεξιά).

 

 

 

 

kas/saf.award/press release KENTHEA.1