Εκστρατεία του νέου πετρελαίου θέρμανσης από την ΕΚΟ - Οι τυχεροί της 5ης κλήρωσης

H  ΕΚΟ, η πρώτη επιλογή για ποιοτικά καύσιμα, ανταμείβει την αγάπη και αφοσίωση των πελατών της, κληρώνοντας κάθε δεκαπέντε ημέρες πετρέλαιο θέρμανσης και ταξίδια.  

Συνολικά, 40 τυχεροί θα αποκτήσουν πετρέλαιο θέρμανσης αξίας €500, 80 τυχεροί πετρέλαιο θέρμανσης αξίας €200, ενώ άλλοι 160 τυχεροί θα κερδίσουν ταξίδια για προορισμό δικής τους επιλογής με την Cobalt.  

Η πέμπτη κατά σειρά κλήρωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στο  πρατήριο της ΕΚΟ που χρησιμοποιείται ως κεντρικό σημείο συλλογής των κουπονιών. 

Στη φωτογραφία διακρίνονται οι τυχεροί της συγκεκριμένης κλήρωσης, που ήταν (από αριστερά προς τα δεξιά): ο κ. Roman Metmefer, η κα Ανθή Παναγιώτου, κ. Άντης Αρέστη, η κα Μαρία Ανδρέου και ο κ. Κώστας Επιφανίου, οι οποίοι κέρδισαν πετρέλαιο θέρμανσης αξίας €500 ο καθένας. 

Εκ μέρους της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου τους πλαισιώνουν, ο κ. Αντρέας Στρατής Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ (στο άκρο δεξιά) και η κ. Μαρίνα Τζιακούρη Συντονίστρια Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων (αριστερά).  

Θα ακολουθήσουν και άλλες κληρώσεις!

Απλά αγοράστε πετρέλαιο θέρμανσης από την ΕΚΟ, συμπληρώστε το κουπόνι συμμετοχής και μπορεί να είστε εσείς οι επόμενοι τυχεροί.