Είμαι Cablenet. Είμαι στο πιο γρήγορο δίκτυο. Εσύ;

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και αναβάθμισης, η Cablenet συνεχίζει να πρωτοπορεί ανεβάζοντας το επίπεδο της Κυπριακής αγοράς αφού προσφέρει οικιακά πακέτα στις πιο γρήγορες ταχύτητες και με τη μεγαλύτερη γκάμα καναλιών για ακόμη πιο ολοκληρωμένη τηλεοπτική εμπειρία.

Η νέα διαφημιστική εκστρατεία της Cablenet με το σλόγκαν “Είμαι Cablenet. Είμαι στο πιο γρήγορο δίκτυο. Εσύ;” υποστηρίζει έμπρακτα όλα τα πακέτα διαδικτύου με ταχύτητες που αρχίζουν από 50Μ και φτάνουν μέχρι και τα 150Μ. 

Συγκεκριμένα η νέα διαφημιστική εκστρατεία έχει σκοπό τόσο την προβολή όλων των οικιακών πακέτων επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, όσο και την προσφορά επιλογής 24μηνου συμβολαίου με 2 μήνες δωρεάν βασικής συνδρομής, όπου ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 

Τα πακέτα της Cablenet είναι διαμορφωμένα για να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις των πελατών της, αφού προσφέρουν μεμονωμένες και συνδυασμένες υπηρεσίες διαδικτύου, ψηφιακής τηλεόρασης και σταθερής τηλεφωνίας σε τιμές που καταπλήσσουν. 

Single play πακέτο Internet 50M στα €29,90 
2play Start 50M στα €34,90 
3play Start 50M στα €36,40
3play Family 100M στα €59,90
3play Premium 150M στα €99,90
 
Cablenet… και με ταχύτητες που φθάνουν μέχρι και 150Μ, και με δωρεάν κλήσεις μεταξύ συνδρομητών Cablenet, και με χαμηλότερα τέλη τοπικών και διεθνών κλήσεων, ΚΑΙ με μέχρι 90 συναρπαστικά κανάλια απ’ όλο τον κόσμο, 40 από αυτά σε πραγματικά υψηλή ευκρίνεια συμπεριλαμβανομένων και των 9 καναλιών novacinemaHD και novasportsHD.

Ο συνδρομητής Cablenet έχει και ταχύτητα και περιεχόμενο! 

Εκεί που σταματούν οι άλλοι… αρχίζει η Cablenet!

Cablenet. Ένα δίκτυο μπροστά