Η Celestyal Cruises «έτρεξε» για καλό σκοπό

Η Celestyal Cruises και εθελοντές-εκπρόσωποι από το προσωπικό της στηρίζουν ενεργά τη μάχη ενάντια στη λευχαιμία και το έργο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Η Celestyal Cruises συμμετείχε για δεύτερη φορά φέτος στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ και στήριξε έμπρακτα τη μάχη ενάντια στη λευχαιμία. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας, ένωσαν τις δυνάμεις τους και έτρεξαν στις 18 Μαρτίου στον εταιρικό δρόμο PrimeTel 5 χιλιομέτρων του Μαραθωνίου Λεμεσού, στον οποίο φέτος συμμετείχαν συνολικά (σε όλους τους δρόμους) 15000 άτομα από 61 χώρες.

Η Celestyal Cruises, με τη συμμετοχή της στο Μαραθώνιο, στηρίζει έμπρακτα το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που συστάθηκε με κύριο στόχο την οργάνωση και διαχείριση ενός Αρχείου Δοτών Μυελού των Οστών. Σήμερα, θέτοντας ένα δυναμικό όραμα «για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία», το ίδρυμα συνδυάζει τον εθελοντισμό και την εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά και άμεσα, τις ανάγκες των ασθενών. Mέρος του ποσού που συγκεντρώθηκε από τις συμμετοχές των εργαζομένων της Celestyal Cruises στο Μαραθώνιο, παραχωρήθηκε στο Μεταμοσχευτικό Κέντρο για την στήριξη ασθενών με αιματολογικές κακοήθειες και άλλες συναφείς παθήσεις. 

Με την συμμετοχή της στην διοργάνωση αυτή, η εταιρία είχε ως στόχο την ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος μεταξύ των συναδέλφων, για την βαθύτερη κατανόηση και εφαρμογή των αξιών της Celestyal Cruises: Σεβασμός - Ειλικρίνεια – Εμπιστοσύνη -  Ομαδικότητα, μέσα στην καθημερινή ζωή.  

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com 
Γραφείο Τύπου Celestyal Cruises: Φρόσω Ζαρουλέα – 216 4009659

 

Σχετικά με τη Celestyal Cruises
Η Celestyal Cruises είναι η μόνη εταιρεία κρουαζιέρας που πραγματοποιεί home-porting στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται με επιτυχία σε ελληνικούς προορισμούς και την Κούβα. Η εταιρία διαχειρίζεται πέντε μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Κάθε κρουαζιέρα της εστιάζει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Κοινωνική Υπευθυνότητα
Η Celestyal Cruises δεσμεύεται απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και την ηθική επιχειρηματική πρακτική. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Από το 2015, πάνω από 1.200 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου και Ίου απήλαυσαν ένα «ταξίδι στη γνώση» παρακολουθώντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μουσείου Ηρακλειδών «Επιστήμη, Τέχνη και Μαθηματικά», μια πρωτοβουλία της Celestyal Cruises να μεταφέρει τις διαδραστικές μουσειοσκευές του αξιόλογου Μουσείου σε απομακρυσμένες περιοχές, ώστε οι μαθητές να γνωρίσουν τη σύνδεση μεταξύ επιστήμης, τέχνης και μαθηματικών. Συμπληρωματικά με το ανωτέρω πρόγραμμα, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών.

Πιστοποίηση ISO 
Σε συνέχεια της επιτυχημένης διαδικασίας ISO 9001/14001 ελέγχου τριών εκ των πλοίων της εταιρίας και των γραφείων της, οι λειτουργίες των πλοίων της Celestyal Cruises είναι τώρα πιστοποιημένες σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Αυτό αφορά σε όλο το φάσμα της διοίκησης κρουαζιερόπλοιων, συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού τομέα, του ξενοδοχειακού τμήματος και του πληρώματος. Η ελεγκτική αρχή είναι η DNV-GL, που είναι μακράν η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

Βραβεία 
To 2017, η Celestyal Cruises απέσπασε τέσσερα κορυφαία βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα κρουαζιέρας στον κόσμο, στις κατηγορίες για κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων των «Αξία», «Ψυχαγωγία», «Επιβίβαση» και «Εκδρομές». Το 2016, η εταιρεία απέσπασε το βραβείο κύρους από το Cruise Critic UK, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως online κοινότητα για την κρουαζιέρα, στην κατηγορία «Best Value for Money (Ocean)». Η Celestyal Cruises έλαβε, επίσης, αναγνώριση και μέσω άλλων έγκυρων βραβείων, όπως τα Greek Tourism Awards (αποσπώντας το χρυσό και ασημένιο βραβείο σε τέσσερις κατηγορίες το 2016), τα ναυτιλιακά βραβεία Ευκράντη, τα HR Community Conference & Awards και είχε επιλεγεί ανάμεσα στα μεγαλύτερες εταιρίες κρουαζιέρας στα WAVE Awards της Βρετανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε το www.celestyalcruises.com 
Facebook: https://www.facebook.com/CelestyalCruisesGreece 
Instagram: https://www.instagram.com/celestyalcruises/ 
Twitter: https://twitter.com/celestyalcruise