Παντού… η Stoli Group

Ο Όμιλος Stoli Group® ανακοίνωσε ότι μετά την εντυπωσιακή επιτυχία του Bayou Rum στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, θα ξεκινήσει η  εξαγωγή του προϊόντος, με επίκεντρο κοσμοπολίτικες μεγαλουπόλεις της Ευρώπης, της Νότιας Αμερικής, της Ασίας, της Ινδίας, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Το νέο ρούμι της Stoli Group παρουσιάζεται σαν ‘Το καμάρι της Λουϊζιάνας’ (Pride of Louisiana) και υποστηρίζεται από τη διαφημιστική εκστρατεία με τίτλο “Let the good times roll”, μετάφραση στα Αγγλικά της φράσης “Laissez les bon temps rouler”, που είναι συνώνυμη με το Mardi Gras, το διάσημο καρναβάλι, τη χαλαρή, χαρούμενη διάθεση και την αγάπη για τη ζωή που διακρίνει τους ανθρώπους της Λουϊζιάνας. 

Το ρούμι Bayou, εμπνευσμένο με μεράκι και προσωπική φροντίδα, ένα μοναδικό μείγμα μελάσας και μη επεξεργασμένης ζάχαρης, περνά μέσα από χάλκινους αποστακτήρες και συλλέγεται, σταγόνα-σταγόνα, για να εμφιαλωθεί. Οι φρέσκες πρώτες ύλες προέρχονται από ζαχαροκάλαμο που μεγαλώνει στην περιοχή και αλέθεται σε μύλους κοντά στο αποστακτήριο της εταιρίας στο Lacassine, που είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό αποστακτήριο στις ΗΠΑ. Πλήρη επίβλεψη της διαδικασίας παραγωγής έχουν ο Master Distiller Jeff Murphy και ο Master Blender Reiniel Diaz, οι οποίοι δημιουργούν μια σειρά από ρούμια που έχουν αποσπάσει περισσότερα από 80 βραβεία από το 2011 μέχρι σήμερα. 

Η σειρά Bayou Rum περιλαμβάνει:

  • Το Bayou Select, παλαιωμένο σε βαρέλια bourbon και  Bordeaux, με τη μέθοδο Solera παραδίδει ένα ρούμι με πλούσια και απαλή γεύση. Τα βαρέλια του ουίσκι προσδίδουν στο ρούμι μια γλυκιά γεύση βανίλιας και δρυός, ενώ τα βαρέλια του κρασιού του προσδίδουν μια φρουτώδες, πικάντικη πολυπλοκότητα.  
  • Το Bayou Spiced ‘αναπαύεται’ για σαράντα μέρες μέσα σε ένα νόστιμο μείγμα μπαχαρικών της Κρεολικής κουζίνας, δημιουργώντας ένα απαλά αρωματισμένο spirit, με μπαχαρένιο χαρακτήρα. Προσφέρεται για ανάμειξη με ginger beer και lime, ενώ είναι πολύ απολαυστικό σερβιρισμένο με πάγο.
  • Το Bayou Silver παραμένει για τριάντα μέρες σε δεξαμενή ανάπαυσης, επιτρέποντας όλες τις όμορφες, τραγανές, καθαρές γεύσεις να ωριμάσουν και να «δεθούν» μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα ένα λευκό ρούμι, εξαιρετικό για daiquiri, που προσδίδει χαρακτήρα «Λουϊζιάνας» σε όλα τα κλασικά κοκτέιλ με ρούμι. 
  • Το Bayou Satsuma λικέρ συνδυάζει το  Bayou Silver με λίγο Bayou Select με απόσταγμα πορτοκαλιών Satsuma της Λουϊζιάνας. Απολαύστε τη γλυκόπιοτη, φρέσκα γεύση μανταρίνι, απολαμβάνοντας το σκέτο ή και με άλλα λικέρ πορτοκαλιού για μεγαλύτερη ένταση γεύσης. 

“Το ζαχαροκάλαμο καλλιεργείται στη Λουϊζιάνα από το 1700, για αυτό πραγματικά είναι το καλύτερο μέρος στον κόσμο για να δημιουργήσετε ένα ρούμι το οποίο θα απολαμβάνει ο κόσμος» δηλώνει ο Trey Litel, πρόεδρος και συνιδρυτής του Bayou Rum.“Τον περασμένο χρόνο διπλασιάσαμε τις πωλήσεις μας στις ΗΠΑ και ανυπομονούμε να προσφέρουμε και στον υπόλοιπο κόσμο την ευκαιρία να γιορτάσει τη ζωή με Bayou Rum.” 

Ο Piet-Hein Schnellen, διευθυντής Μάρκετινγκ του ομίλου Stoli Group παγκόσμια για το Bayou Rum προσθέτει, “το ρούμι υψηλής ποιότητας είναι ένας τομέας που γνωρίζει δυναμική ανάπτυξη τελευταία. Το Bayou Rum εισάγει στην αγορά εμφιαλώσεις σύγχρονων, μικρών αποστάξεων. Είμαστε βέβαιοι πως  η εξαίρετη ποιότητα, σε συνδυασμό με τη χαλαρή διάθεση των ανθρώπων της Λουϊζιάνας, που παρουσιάζεται μέσα από την εκστρατεία ‘let the good times roll ’, θα οδηγήσει σε παγκόσμια επιτυχία».

Πρόσφατα το υπερσύγχρονο αποστακτήριο Bayou Rum, συνολικής έκτασης 36,000 τετραγωνικών ποδών, ανακηρύχθηκε Το Καλύτερο Μεγάλης Έκτασης Κέντρο Επισκεπτών  από το  Drinks International Distillery Experience Challenge. Το αποστακτήριο και το Κέντρο Επισκεπτών του Bayou Rum κέρδισαν επίσης το 2016 τον τίτλο του καλύτερου χώρου ψυχαγωγίας από τον Σύνδεσμο Προώθησης Ταξιδίων της Λουϊζιάνας. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter. Κρατήσεις για ξεναγήσεις στο αποστακτήριο στο www.bayourum.com./distillery.

Σχετικά με τον Όμιλο Stoli Group® 
Το Stoli Group® , (με έδρα το Λουξεμβούργο), ιδρύθηκε το 2013, με ευθύνη για την παραγωγή, διαχείριση και διανομή των οινοπνευματωδών που περιλαμβάνονται στο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου SPI, και που περιλαμβάνει την σειρά της πολύ δημοφιλούς Stolichnaya® Premium vodka, καθώς και τις ετικέτες elit® Vodka, Moskovskaya®, Bayou™ rum, KAH® tequila, Kentucky Owl® bourbon, και τους οίνους Achaval-Ferrer™ και  Arinzano.  Ο Όμιλος διαθέτει επιχειρηματικά τμήματα σε τρεις ηπείρους και διανέμει τα προϊόντα του σε περισσότερες από 165 χώρες, καθοδηγούμενο από μια πολυεθνική ομάδα διοίκησης, με κεντρικά γραφεία στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  Stoli Group website και Stoli.com ή βρείτε μας στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter.