Γιατί θα μπορούσαμε να ζούμε μόνο με ποδόσφαιρο…

Στην Αγγλία υπάρχει ο όρος «soccer widow». Χαρακτηρίζει τις γυναίκες που ‘χάνουν’ τους άντρες τους, όταν υπάρχει ποδοσφαιρικός αγώνας. Υπάρχουν μέρες που οι δρόμοι ερημώνουν, η κίνηση σταματάει και οι γυναίκες μένουν μόνες τους και αξιοποιούν το χρόνο τους, όπως νομίζουν καλύτερα. Εδώ μπορεί να μην έχουμε αυτό τον όρο, όμως έχουμε μέρες που οι άντρες μαζευόμαστε και απολαμβάνουμε αυτά που κάνουν το ποδόσφαιρο μοναδική εμπειρία. 

1. Την παρέα

Χάρη στο ποδόσφαιρο οι άντρες, μαζευόμαστε και κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Μιλάμε δυνατά και βρίζουμε άλλους, άγνωστους σε μας άντρες, για να δείξουμε πάθος για την ομάδα μας. Δεν έχει σημασία ποιοι είναι οι άλλοι. Είναι αντίπαλοι ή ο διαιτητής. Αυτό αρκεί.

2. Το φαγητό

Τις περισσότερες μέρες το μενού μας είναι ελεγχόμενο.  Κάποια που μας αγαπάει ή μας έχει υποχρέωση μαγειρεύει για εμάς, έχοντας το καλό μας κατά νου. Τη βραδιά του ποδοσφαίρου δε μας ενδιαφέρει η αγάπη και η ευεξία… Είναι γρήγορο και έρχεται στην πόρτα μας. Αυτό αρκεί.

3. Το στοίχημα

Η έκβαση του αγώνα είναι ακόμη πιο διασκεδαστική, όταν έχουμε βάλει κι ένα χρηματικό ποσό στην εξέλιξή του. Σαν το χρηματιστήριο αλλά χωρίς τους κινδύνους εμφράγματος. Ειδικά τώρα που στην Κύπρο έχουμε τη Ubet www.ubet.com.cy, την νόμιμη και ασφαλή on line πλατφόρμα στοιχήματος, , μπορούμε να επιδοθούμε στην αγαπημένη μας παράλληλη διασκέδαση, με το κεφάλι μας ήσυχο. Τώρα έχουμε και 100% Welcome Bonus και ακόμη δύο προσφορές, για να ξεκινήσουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο. 

Δες το βίντεο εδώ: