Ακόμα μία αναγνώριση για το νέο Hyundai i30!

Το νέο μοντέλο i30 της Hyundai βραβεύθηκε με το Red Dot Award στην κατηγορία Product/Transportation Design, για τον εξαιρετικό σχεδιασμό του.

Αυτή είναι η τρίτη στη σειρά τιμητική διάκριση για το νέο μοντέλο i30 της Hyundai, μετά το PIN UP Design Award και το 2017 iF Design Award. Στην απόφαση τους, οι κριτές επαίνεσαν την ακρίβεια και λεπτότητα των σχεδιαστικών γραμμών οι οποίες έχουν σαν αποτέλεσμα μια διαχρονική εμφάνιση με ισχυρή προσωπικότητα. Μαζί με τα iF Design Awards και τα IDEA Design Awards, τα Red Dot Awards αντιπροσωπεύουν τα τρία πιο έγκυρα βραβεία του είδους τους παγκοσμίως. Διοργανώνονται από το Design Zentrum Nordheim Westfalen, ένα οργανισμό που παρακολουθεί και εκτιμά σχεδιαστικές δημιουργίες σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, σε διαφορετικές κατηγορίες, με γνώμονα πάντοτε την καινοτομία και την δημιουργικότητα. Αυτό γίνεται κάθε χρόνο με εξαιρετικά αποτελέσματα, αφού οι επιλογές της κριτικής επιτροπής τυγχάνουν διεθνούς αναγνώρισης.

Φέτος, οι 21 κριτές από το χώρο του design, μαζί με ακαδημαϊκούς και δημοσιογράφους, βαθμολόγησαν πάνω από 5.000 συμμετοχές από 50 διαφορετικές χώρες. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Hyundai βρίσκεται στο βάθρο των νικητών, μετά το i10 και το Genesis το 2014, το i20 και το Sonata το 2015 και το IONIQ το 2016.

Το νέο i30 θα βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους της CTC Automotive Hyundai εντός του Μαΐου 2017.