Παρουσίαση της MTN TV - Μια Εξωπραγματική Τηλεοπτική Εμπειρία

Σε μια ευχάριστη εκδήλωση η ΜΤΝ παρουσίασε την νέα της υπηρεσία,  MTN TV. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 5 Απριλίου στο Barrafino με εκλεκτούς καλεσμένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την MTN TV, το πλούσιο περιεχόμενο της και τις μοναδικές διαδραστικές υπηρεσίες που προσφέρει. Οι καλεσμένοι περιλάμβαναν εκπροσώπους των ΜΜΕ και συνεργάτες. 

O Philip Van Dalcen, CEO της ΜΤΝ στην Κύπρο, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, δήλωσε: 
«η ΜΤΝ μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και επειδή έχουμε πλέον δημιουργήσει παράδοση στην τεχνολογία και τη καινοτομία, δεν θα μπορούσαμε να μπούμε στο χώρο της τηλεόρασης χωρίς να είμαστε ένα βήμα μπροστά. Έτσι πέρα από την τηλεόραση στο σπίτι, προσφέρουμε στους συνδρομητές της MTN TV και την ευκαιρία να απολαμβάνουν τηλεόραση ενώ βρίσκονται εν κινήσει με το TV Go.» 

Ακολούθησε αναλυτική παρουσίαση της υπηρεσίας  και του πλούσιου περιεχόμενου της ΜΤΝ TV, από τον Βασίλη Παπαδόπουλο, Senior Manager Innovation - New Business Development της ΜΤΝ. 

Η MTN TV προσφέρει μια μοναδική τηλεοπτική εμπειρία με πάνω από 40 τοπικά και διεθνή κανάλια σε δύο διαφορετικά πακέτα, τα οποία είναι διαθέσιμα σε εξαιρετικές τιμές.

Συγκεκριμένα, το Πακέτο Standard προσφέρεται στην τιμή των €9.90 το μήνα και περιλαμβάνει 41 τοπικά και διεθνή κανάλια, ενώ το Πακέτο Complete που προσφέρεται στη τιμή των €19.90 το μήνα περιλαμβάνει 54 τοπικά και διεθνή κανάλια, συμπεριλαμβανομένων και όλων των καναλιών Novacinema και Novasports.

Επιπλέον, με το TV Go, οι συνδρομητές της ΜΤΝ TV μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο απο επιλεγμένα κανάλια και έξω από το σπίτι, στο tablet ή το smartphone τους, κατεβάζοντας εντελώς δωρεάν την εφαρμογή που είναι διαθέσιμη σε iOS και Android. Εκτός αυτού, το TV Go επιτρέπει σε όλους τους συνδρομητές της ΜΤΝ TV να βλέπουν διαφορετικό κανάλι στην τηλεόραση και διαφορετικό κανάλι στο tablet ή κινητό, με την δυνατότητα Multiview. 

Επιπρόσθετα, με την λειτουργία Record, οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εγγραφή τα αγαπημένα τους προγράμματα για να τα παρακοληθήσουν αργότερα, μέχρι και 20 ώρες, ενώ η λειτουργία Replay επιτρέπει στους χρήστες να πάνε πίσω στον προγραμματισμό ενός καναλιού μέχρι και 7 ημέρες για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους σειρές. Και οι δυο λειτουργίες είναι διαθέσιμες για επιλεγμένα τοπικά και διεθνή καναλια. 

Η ΜΤΝ συνεχίζει να προσφέρει πάντα περισσότερα – και τώρα στον τομέα της τηλεόρασης ήρθε για να προσφέρει μια εξωπραγματική τηλεοπτική εμπειρία για τους συνδρομητές της. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τα καταστήματα ΜΤΝ  και επιλεγμένους συνεργάτες σε όλες τις πόλεις.

Όλες οι πληροφορίες που αφορούν την MTN TV μαζί με απαντήσεις σε ‘Συχνές Ερωτήσεις’ βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.mtntv.com.cy η οποία έχει διαμορφωθεί ειδικά για να παρέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες αλλά και προτεινόμενες επιλογές από το πλούσιο περιεχόμενο της MTN TV τόσο σε ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και παιδικά προγράμματα καθώς επίσης και σε αθλητικά γεγονότα.