Χρυσό Βραβείο για τη Louis Hotels

Ακόμη μια διάκριση ήρθε για την καινοτόμα υπηρεσία Social Media Concierge που έχει αναπτύξει η Louis Hotels στα ξενοδοχεία της: στα βραβεία Greek Hospitality Awards 2017 η εταιρεία κατέκτησε το Χρυσό βραβείο της κατηγορίας Best Greek Hotel Technology Innovation.

Η υπηρεσία Social Media Concierge παρέχει τη δυνατότητα 24ωρης επικοινωνίας με τον επισκέπτη μέσω του facebook messenger, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση κάθε ανάγκης τους μέσα από ένα προσφιλές τους μέσο. 

Τα Greek Hospitality Awards επιβραβεύουν την αριστεία στο χώρο των ελληνικών ξενοδοχείων, έχουν διεθνή εμβέλεια και διασύνδεση με touroperators χωρών με σημαντική παρουσία στον εισερχόμενο τουρισμό. Τη LouisHotels ψήφισε η Επιτροπή Αξιολόγησης που αποτελείτο από σημαντικές προσωπικότητες του χώρου, αλλά και το κοινό, με ποσοστό ψήφου 60/40.

Την εταιρεία εκπροσώπησε οΠεριφερειακός Διευθυντής Κέρκυρας κ. Ποσειδώνας Θεοδώρου. Αναφερόμενος στη βράβευση ο Διευθύνων Σύμβουλος της LouisHotelsκ. Ιάσων Περδίοςδήλωσε σχετικά: «Το βραβείο Best Greek Hotel Technology Innovation αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις μας καθώς πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση των προσπάθειών μας στην Ελλάδα, τη χώρα που αγαπάμε και που επενδύουμε συνεχώς.

Σήμερα, η τεχνολογία και τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των πελατών μας. Και εμείς οφείλουμε να είμαστε εκεί, αυτή είναι η ουσία της εξυπηρέτησης. Δημιουργήσαμε λοιπόν, πρώτοι, ένα τεχνολογικό εργαλείο που μας επιτρέπει να εξατομικεύσουμε την εμπειρία τους και να επικοινωνήσουμε με τους δικούς τους κώδικες. Ευχαριστούμε πολύ τα Greek Hospitality Awards που αναγνώρισε την τεχνολογική μας υπεροχή και την καινοτομική υπηρεσία μας».

Είναι η δεύτερη συνεχής διάκριση για τη LouisHotels μετά το βραβείο Best Digital Innovation των World wide Hospitality Awards που κέρδισε στο Παρίσι, διαγωνιζόμενη ανάμεσα σε ξενοδοχειακούς ομίλους –παγκόσμιους κολοσσούς.

Σχετικά με τη Louis Hotels
Η Louis Hotels είναι μια ιστορική κυπριακή εταιρεία με πρωταγωνιστικό ρόλο στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου και της Ελλάδας. Ανήκει στον Όμιλο Louisplc. Από το 1942 μέχρι σήμερα, σε μια μακρά αναπτυξιακή πορεία, η εταιρεία διαχειρίζεται 22 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων σε Κύπρο και Ελλάδα με σύνολο 12.000 κλίνες, 2.500 εργαζόμενους και ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ.