Θρίαμβος της Hyundai στο ράλι Κορσικής

Πρώτη νίκη-θρίαμβος της Hyundai για το 2017 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι WRC!

O Thierry Neuville, με συνοδηγό τον Nicolas Gilsoul ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών, με το Hyundai i20 Coupe WRC #5! Το δεύτερο πλήρωμα, Sordo/Mardi, κατέκτησαν την τρίτη θέση, ενώ ο Hayden Paddon ολοκλήρωσε τον ομαδικό θρίαμβο με την εξασφάλιση της έκτης θέσης στη γενική κατάταξη. Αφού έκαναν επίδειξη των φετινών δυνατοτήτων τους, με το i20 WRC νέας γενιάς, στα ράλι Μόντε Κάρλο και Σουηδίας, οι Neuville/Gilsoul κατάφεραν το επιθυμητό, δηλαδή την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο Thierry Neuville δήλωσε σχετικά: “Είναι απίστευτο συναίσθημα η νίκη στο Ράλι Κορσικής. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί μοιράζονται αυτό τον ενθουσιασμό μας και φυσικά, κυρίως, η ομάδα της Hyundai Motorsport, των οποίων η βοήθεια υπήρξε αποφαστιστικός παράγοντας στη νίκη μας. Η αρχή ήταν πολύ σκληρή για μας, με πολλές μάχες την Παρασκευή αλλά καταφέραμε μεθοδικά να μείνουμε δυνατοί. Μαζί με τον Dani, μαζέψαμε πολύτιμους βαθμούς που χρειαζόμαστε για την κατάκτηση του τίτλου. Ήταν ένα εκπληκτικό Σαββατοκυρίακο για όλους!”

Για την Hyundai Motorsport, το αποτέλεσμα στο Ράλι Κορσικής ήταν αναμενόμενο, μετά την ανταγωνιστική παρουσία της ομάδας στα δύο ράλι που προηγήθηκαν και με τις νίκες στις ειδικές διαδρομές να φτάνουν τις 24 μέσα στο 2017.