Louis Travel: Νέα διεθνής συνεργασία

Ακόμη σε μια διεθνή συνεργασία προχώρησε η LouisTravel με μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες ποταμόπλοιων τηνCroisi Europe, προσφέροντας μια πρωτοποριακή εμπειρία στους κύπριους καταναλωτές!

Η CroisiEurope, πρωτοπόροι στον τομέα προτείνουν μια μοναδική γκάμα κρουαζιέρων, διάρκειας από 3 μέχρι 13 μέρες, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες της για ξέγνοιαστες διακοπές με την καταπληκτική θέα και αίσθηση  των μνημείων και τοπίων από την οπτική γωνία του ποταμού. Τα δρομολόγια κρουαζιέρων καλύπτουν τον Ρήνο, τον Σηκουάνα, τον Δούναβη καθώς και άλλα υδάτινα μονοπάτια της Ευρώπης με σταθμούς σε σημαντικές πόλεις όπως το Άμστερνταμ, το Στρασβούργο, τη Βουδαπέστη,τη Βενετία και αλλού. 

Τα νέας γενεάς ποταμόπλοια της Croisi Europe είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για την άνεση και απόλαυση των ταξιδιωτών. Εκτός από την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, διαθέτουν άνετες καμπίνες, όμορφα διαρρυθμισμένα καταστρώματα, σαλόνια, εστιατόρια και μπαρ. Σε όλες τις κρουαζιέρες περιλαμβάνονται τα φαγητά και τα ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και σε κάποιες κρουαζιέρες οι εκδρομές.

Η Louis Travel προσφέρει στους κύπριους καταναλωτές προτάσεις από την Croisi Europe στον καλοκαιρινό κατάλογο της «θέλω διακοπές, εν πλω από το Αιγαίο στον Ρήνο» για το καλοκαίρι 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το Παγκύπριο Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης 77 77 85 55.