RED Family - Όλη η οικογένεια σε 1 οικονομικό πρόγραμμα

Σε κάποιες οικογένειες η επικοινωνία «χτυπάει κόκκινο»! Ο έφηβος που δεν ξεκολλάει απ’ την οθόνη του κινητού του, η μικρή που αν μπορούσε θα έγραφε μηνύματα και στον ύπνο της, η μαμά και ο μπαμπάς που μιλάνε στο τηλέφωνο ακατάπαυστα!  Mήπως σου φαίνονται υπερβολικά γνώριμοι όλοι αυτοί οι τύποι;

Στην οικογένειά μας, όλοι έχουμε διαφορετικές ανάγκες επικοινωνίας. Άλλοι μιλάμε πολύ, άλλοι τα λέμε... γραπτώς και μανιωδώς, και άλλοι «ζούμε» online. Αν θες λοιπόν να κρατήσεις τον έλεγχο στην επικοινωνία της δικής σου οικογένειας, τώρα μπορείς να τους μαζέψεις όλους σε ένα πρόγραμμα, το RED Family από τη Cytamobile-Vodafone! Ένα κοινό πρόγραμμα, για να μπορούν όλοι να επικοινωνούν ξέγνοιαστα και οικονομικά, χωρίς να πρέπει να συμβιβάσει κανείς τις ανάγκες επικοινωνίας του!  

Με μόνο €79,90 για τα πρώτα δύο μέλη και με €15 για κάθε επιπρόσθετο μέλος, με μέγιστο αριθμό τα 5 μέλη, όλη η οικογένεια έχει στη διάθεσή της απεριόριστα λεπτά και SMS προς όλα τα δίκτυα, καθώς και 5GB Mobile Internet για να τα μοιράζεστε μεταξύ σας όπως εσείς επιθυμείτε. 

Αν νομίζεις ότι τα 5GB δεν είναι αρκετά για τη δική σου οικογένεια, τότε έχεις τη δυνατότητα επιλογής του προγράμματος RED Family με 10GB και 20GB Mobile Internet. 

Επίσης, κάθε μέλος του RED Family παίρνει personal cloud με 10GB καθώς και δωρεάν 2GB τον μήνα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα Cytamobile-Vodafone WiFi hotspots σε όλη την Κύπρο! 

Γιατί να επιλέξεις κι εσύ το RED Family για την οικογένειά σου: 

  
H διαχείριση του προγράμματος RED Family και ο έλεγχος χρήσης μπορεί να γίνει από το www.cytamobile-vodafone.com, την εφαρμογή selfCare, την ιστοσελίδα ελέγχου Mobile Internet http://miu.cyta.com.cy και με την αποστολή δωρεάν SMS με το λεκτικό PLAN στο 8000. 

Βρες κι εσύ την πιο ολοκληρωμένη πρόταση επικοινωνίας που ταιριάζει στη δική σου οικογένεια, με το RED Family και επικοινωνήστε όλοι απλά και οικονομικά! 

Μάθε περισσότερα στο www.cytamobile-vodafone.com