RED Family - Όλη η οικογένεια σε 1 οικονομικό πρόγραμμα!

Κάθε μέλος μιας οικογένειας έχει διαφορετικές ανάγκες επικοινωνίας και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Cytamobile-Vodafone. Γι’ αυτό, δημιούργησε το RED Family, ένα πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, ώστε ο καθένας να απολαμβάνει την επικοινωνία που του ταιριάζει καλύτερα, απλά, ευέλικτα και οικονομικά, χωρίς να χάνεται ο έλεγχος! 

Με μόνο €79,90 για τα πρώτα δύο μέλη και με €15 για κάθε επιπρόσθετο μέλος, με μέγιστο αριθμό τα πέντε μέλη, όλη η οικογένεια έχει στη διάθεσή της απεριόριστα λεπτά και SMS προς όλα τα δίκτυα, καθώς και 5GB Mobile Internet για να τα μοιράζονται μεταξύ τους. 

Επίσης, η οικογένεια έχει τη  δυνατότητα επιλογής του προγράμματος RED Family με περισσότερο Mobile Internet, δηλαδή με 10GB ή 20GB/μήνα.

Επιπρόσθετα, με το πρόγραμμα RED Family παρέχεται στο κάθε ένα μέλος Personal Cloud με 10GB, καθώς και δωρεάν 2GB/μήνα για χρήση στα Cytamobile-Vodafone wifi hotspots σε όλη την Κύπρο. 

Γιατί να επιλέξεις κι εσύ το RED Family για την οικογένειά σου;

03264%20RED%20FAMILY%20ADVERTORIAL%2042x28-01.jpg

Η διαχείριση του RED Family και ο έλεγχος χρήσης μπορεί να γίνεται από την ιστοσελίδα www.cytamobile-vodafone.com, την εφαρμογή selfCare, την ιστοσελίδα ελέγχου Mobile Internet http://miu.cyta.com.cy και με την αποστολή δωρεάν SMS με το λεκτικό PLAN στο 8000.

Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος RED Family είναι διαθέσιμες στο www.cytamobile-vodafone.com.

Βρες κι εσύ την πιο ολοκληρωμένη πρόταση επικοινωνίας που ταιριάζει στη δική σου οικογένεια με το RED Family και επικοινωνήστε απλά και οικονομικά!