RED Family - Για εσένα που στο σπίτι σου τα ΜΒ «πέφτουν βροχή»!

Οι άνθρωποι στην εποχή μας επικοινωνούν ολοένα και περισσότερο online! Η Cytamobile-Vodafone με τo πρόγραμμα RED Family, δίνει τη δυνατότητα στις οικογένειες που καταναλώνουν πολλά MB κάθε μήνα, να επικοινωνούν ξέγνοιαστα σε ένα οικονομικό πρόγραμμα! 

Με μόνο €79,90 για τα πρώτα δύο μέλη και με €15 για κάθε επιπρόσθετο μέλος, με μέγιστο αριθμό τα πέντε μέλη, όλη η οικογένεια έχει στη διάθεσή της απεριόριστα λεπτά και SMS προς όλα τα δίκτυα, καθώς και 5GB Mobile Internet για να τα μοιράζονται μεταξύ τους. 

Κι αν τα 5GB δεν είναι αρκετά για τη δική σου οικογένεια, τότε έχεις τη δυνατότητα επιλογής του προγράμματος RED Family με περισσότερο Mobile Internet, δηλαδή με 10GB ή 20GB/μήνα.

Επιπρόσθετα, με το πρόγραμμα RED Family παρέχεται στο κάθε ένα μέλος Personal Cloud με 10GB, καθώς και δωρεάν 2GB/μήνα για χρήση στα  Cytamobile-Vodafone wifi hotspots σε όλη την Κύπρο. 

Γιατί να επιλέξεις κι εσύ το RED Family για την οικογένειά σου;

03264%20RED%20FAMILY%20ADVERTORIAL%2042x28-01.jpg

Η διαχείριση του RED Family και ο έλεγχος χρήσης μπορεί να γίνεται από την ιστοσελίδα www.cytamobile-vodafone.com, την εφαρμογή selfCare, την ιστοσελίδα ελέγχου Mobile Internet http://miu.cyta.com.cy και με την αποστολή δωρεάν SMS, με το λεκτικό PLAN στο 8000.

Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος RED Family είναι διαθέσιμες στο www.cytamobile-vodafone.com.

Βρες κι εσύ την πιο ολοκληρωμένη πρόταση επικοινωνίας που ταιριάζει στη δική σου οικογένεια με το RED Family και επικοινωνήστε απλά και οικονομικά!