Louis Travel: Νέος οδηγός «Θέλω διακοπές» για το καλοκαίρι

Κυκλοφόρησαν οι νέοι κατάλογοι με τις ταξιδιωτικές προτάσεις της LouisTravelτόσο αεροπορικά όσο και εν πλω, με ποικίλες επιλογές για τους Κύπριους καταναλωτές.

Ο πρώτος κατάλογος της Louis Travelπεριλαμβάνει ως επί το πλείστον ταξίδια εν πλω στο Αιγαίο με τα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises με αφετηρία τον Πειραιά και το Ηράκλειο, προσκαλώντας τους καταναλωτές να ζήσουν την αυθεντική ελληνική εμπειρία μέσα από τις 3ήμερες, 5ήμερες και 7ήμερες κρουαζιέρες  με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα από Μάρτη  μέχρι τέλος Οκτωβρίου σε καταπληκτικές τιμές. 

Και από την άλλη η Louis Travel με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ποταμόπλοιων, την Croisi Europe, προτείνουν μια μοναδική γκάμα κρουαζιέρων, μεταξύ άλλων στο Ρήνο, Δούναβη και Σηκουάνα, διάρκειας από 3 μέχρι 13 μέρες, για ξέγνοιαστες διακοπές. Τα δρομολόγια κρουαζιέρων καλύπτουν σταθμούς σε σημαντικές πόλεις όπως το Άμστερνταμ, το Στρασβούργο, τη Βουδαπέστη, τη Βενετία και αλλού. 

Επιπρόσθετα ο κατάλογος αυτός περιλαμβάνει και προτάσεις ευέλικτης διάρκειας σε διάφορα ελληνικά νησιά και ευρωπαϊκούς προορισμούς. 

Στο δεύτερο και μεγαλύτερο κατάλογο της Louis Travel θα βρείτε ταξιδιωτικά πακέτα που καλύπτουν τις τέσσερις γωνιές του ορίζοντα από την Ελλάδα και τα νησιά της, μέχρι την Ιβηρική χερσόνησο, την Κεντρική Ευρώπη, την εξωτική Άπω Ανατολή και τις μακρινές Αμερική και Αφρική.

Η Louis Travel, όπως κάθε χρόνο ταξιδεύει την κάθε επιθυμία του καταναλωτή με την σφραγίδα της άψογης ποιότητας και την πολύχρονη εμπειρία της.