Έφτασε η μεγάλη στιγμή

Η μεγάλη στιγμή για τον Έλληνα φιναλίστ Ladd//roller του Chivas Venture έφτασε: Έως την Πέμπτη 15 Ιουνίου, το ελληνικό κοινό έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει τον Έλληνα φιναλίστ μέσω της online ψηφοφορίας στο site του ChivasVenture.

Ο Έλληνας φιναλίστ του παγκόσμιου διαγωνισμού Μάριος - Ερμής Πετρωτός, συνιδρυτής της εταιρείας Ladd//roller, διαγωνίζεται ανάμεσα στους υπόλοιπους 29 υποψήφιους για να διεκδικήσει τη νίκη στον τελικό, τον Ιούλιο στο LosAngeles. Με τη βοήθεια του ελληνικού κοινού, ο Έλληνας υποψήφιος μπορεί να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη και να κερδίσει μέρος της χρηματοδότησηςτων $250.000, ώστετο όραμα του να αποκτήσει πνοή και οι άνθρωποι με κινητικές δυσκολίες να αποκτήσουν την αυτονομία που χρειάζονται με τη βοήθεια του αναπηρικού αμαξιδίου Ladd//roller.

Κατά τη διάρκεια των 5 εβδομάδων της online ψηφοφορίας, η συμμετοχή και η ψήφος του κοινού είναι πολύ σημαντική και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο θα διανεμηθεί το πρώτο πόσο των $250.000 μεταξύ των τελικών υποψηφίων. Κάθε εβδομάδα από 8/5 ως 12/6, μοιράζονται 50.000$ στους φιναλίστ με βάση τις ψήφους του  κοινού, ενώ καθένας μπορεί να ψηφίσει μόνο μία φορά κάθε εβδομάδα. 
Ο νικητής που θα κερδίσει το υπόλοιπο ποσό, που ανέρχεται στις $750.000, θα αποφασιστεί την Πέμπτη 13 Ιουλίου στον τελικό του ChivasVenture στο Los Angeles, μετά από μια πολύ σημαντική παρουσίαση μπροστά σε ακροατήριο και κριτές.

Το Ladd//roller είναι ένα υβρίδιο εξωσκελετού με ηλεκτροκίνητο, αναπηρικό αμαξίδιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα να στέκονται όρθιοι, να μετακινούνται αλλά και να υπερβαίνουν τα εμπόδια, κράσπεδα και σκαλιά. Βοηθά τους χρήστες του να εκτελούν ενέργειες στην καθημερινότητα από όρθια στάση, βελτιώνοντας έτσι την υγεία και το επίπεδο ζωής τους. 

Με τη δική σας υποστήριξή και θετική ψήφοη Ladd//roller θα μπορέσει να χρηματοδοτήσει τη πρώτη της παραγωγή και να επεκταθεί διεθνώς ώστε να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής για τους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων. Ενισχύστε τη Ladd//roller με την ψήφο σας, στο site Chivas Venture.

Ο διαγωνισμός Chivas Venture  

Το Chivas Venture, ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας του Chivas Regal, διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα με στόχο την ανάδειξη του Έλληνα κοινωνικού επιχειρηματία που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο εξωτερικό και θα διεκδικήσει μέρος από την ετήσια χρηματοδότηση 1 εκατ. δολαρίων του επάθλου, για την επιχείρησή του.

Το Chivas Regal, διατηρώντας την κληρονομιά των αδελφών James και John Chivas, οι οποίοι είχαν έντονη κοινωνική δράση, και αναγνωρίζοντας την ανάγκη για τη στήριξη επιχειρήσεων που συμβάλλουν σε μια ευρύτερη θετική αλλαγή στον κόσμο, δημιούργησε το Chivas Venture το 2014. Έκτοτε, πάνω από 3.500 επιχειρήσεις που επιθυμούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής, με σκοπό να διεκδικήσουν μέρος από την ετήσια χρηματοδότηση του 1 εκατ. δολαρίων.                     

Λίγα λόγια για το Chivas 

Το Chivas Regal κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1909 και έκτοτε αποτελεί το πρώτο luxury whisky στον κόσμο. Ένα διαχρονικό, κλασικό whisky, που φημίζεται για την ποιότητα, την γεύση, το ύφος, τη σύνθεση και τη μοναδικότητά του. Το Chivas Regal είναι μια παγκόσμια μάρκα, που υπήρξε πάντα αναπόσπαστο μέρος της ανάπτυξης του σκωτσέζικου whisky σε όλο τον κόσμο. Σήμερα πουλάει 4,5 εκατ. λίτρα ετησίως σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την προσφορά, την επιχειρηματικότητα και την ακεραιότητα να βρίσκονται στο επίκεντρο του Chivas Regal, η μάρκα εγκαινίασε το 2014 την επιτυχημένη καμπάνια Win the Right Way, η οποία έχει ως στόχο να εμπνεύσει τη νέα γενιά, ενώ παράλληλα έχει θετικό αντίκτυπο στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. 

Η γκάμα του Chivas Regal περιλαμβάνει το Chivas 12, το Chivas 18 και το  Chivas 25. Το 2015, η κορυφαία μάρκα λάνσαρε το κορυφαίο μέλος της οικογένειας του Chivas Regal, το Chivas Regal TheIcon, ενώ τον Οκτώβριο του 2016 κυκλοφορεί στην Ελλάδα και το Chivas Extra: ένα νέο, πλούσιο Chivas blend με whiskies που έχουν παλαιωθεί σε σπάνια βαρέλια που περιείχαν sherry.