Δωρεάν live στοίχημα από τη winmasters στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Η winmasters χαρίζει σε όλους τους παίκτες από την Κύπρο ένα δωρεάν live στοίχημα για τον αγώνα Superfoods Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Ο τέταρτος και ίσως καθοριστικός τελικός της Μπάσκετ Λιγκ Ελλάδας θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 8 Ιουνίου στις 21:00, στο ΟΑΚΑ. Για κάθε ποντάρισμα στον αγώνα πριν από το τζάμπολ, η winmasters προσφέρει ένα δωρεάν live στοίχημα έως €20 στη διάρκεια του ματς (ύψους 20% του πρώτου έγκυρου στοιχήματος πριν την έναρξη του αγώνα, που θα πονταριστεί – κατώτατο ποσό πονταρίσματος €10).

Για παράδειγμα, εάν κάποιος ποντάρει €50 πριν το τζάμπολ, θα έχει διαθέσιμα δωρεάν €10 πονταρίσματος σε ζωντανό στοίχημα.

Η winmasters προσφέρει συνολικά 44 στοιχήματα για τον αγώνα Superfoods Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Νίκη των πράσινων πληρώνει 1.45 και των Πειραιωτών 2.60, ενώ 6.00 είναι η απόδοση για να βάλει ο Σπανούλης το τελευταίο καλάθι.

H winmasters, η διεθνής online gaming εταιρία, που διαθέτει αθλητικό στοίχημα σε ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον στην Κύπρο, προσφέρει στους Κύπριους παίκτες της 100% μπόνους εγγραφής μέχρι €100.

* Οι αποδόσεις όπως αναρτήθηκαν στη πλατφόρμα της winmasters.com στις 7/6, 12:00. Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές

Σχετικά με τη winmasters
Η winmasters αποτελεί ένα διεθνές εμπορικό σήμα το οποίο δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών, προσφέροντας μια πελατοκεντρική και χρηστική πλατφόρμα. Στη winmasters, η ασφάλεια και το υπεύθυνο παιχνίδι αποτελούν βασική προτεραιότητα και κύριες αρχές της εταιρείας μας. H διαφάνεια, η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια αποτελούν βασικές εταιρικές αξίες και σημαντικά θεμέλια της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Η winmasters έχει δαπανήσει πολλούς πόρους και χρησιμοποιεί εργαλεία υψηλής τεχνολογίας, προκειμένου να διασφαλίσει στους χρήστες την πιο ασφαλή διαδικτυακή ψυχαγωγία.

"Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στους χρήστες μας πάντα μία ασφαλή, διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία!"