Ολοκλήρωση Διαγωνισμού Bridgestone - 3 τυχεροί κέρδισαν από 4 ελαστικά με 50% έκπτωση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο καλοκαιρινός διαγωνισμός της Bridgestone, της Νο. 1 κατασκευάστριας ελαστικών στον κόσμο, και της εταιρείας Lefkaritis Bros Ltd, επίσημου εισαγωγέα και διανομέα των εν λόγω ελαστικών. Τρεις τυχεροί κέρδισαν εκπτωτικό κουπόνι 50% για την αγορά ενός σετ τεσσάρων ελαστικών Bridgestone.

Οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν  να κάνουν LIKE στη σελίδα της Bridgestone στο Facebook και να γράψουν σχόλιο #BridgestoneTyres στη σχετική ανάρτηση. 

Οι τυχεροί του διαγωνισμού που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 16 Αυγούστου είναι οι: 
Γιώργος Μηνά, Θεόδωρος Γεωργίου και Μαρία Ιωάννου Συμεού. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα της Bridgestone στο Facebook και την ιστοσελίδα www.bridgestone.com.cy.


Πληροφορίες για την Bridgestone:
Η Bridgestone είναι Ιαπωνική εταιρία με βάση το Τόκιο και έχει καταφέρει να γίνει ο Νο. 1 κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο. Εργοδοτεί πάνω από 140.000 άτομα ανά το παγκόσμιο. Λειτουργεί 194 μονάδες παραγωγής, σε 25 χώρες και διαθέτει τα προϊόντα της σε πάνω από 150 χώρες. Ενδεικτικό της δύναμής της είναι το γεγονός ότι 1 στα 5 αυτοκίνητα στον κόσμο κυκλοφορούν με ελαστικά της εταιρίας ενώ επιλέγονται σαν πρώτη εφαρμογή (εργοστασιακή εφαρμογή) από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες (Audi, Aston Martin, BMW, Honda, Fiat, Ferrari, Jeep, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Porsche, Suzuki, Volvo, VW και πολλές άλλες). Οι πωλήσεις της υπολογίζονται περίπου σε 200 εκατομμύρια ελαστικά τον χρόνο. Στην Κύπρο τα ελαστικά Bridgestone εισάγονται και διανέμονται από την Lefkaritis Bros Ltd, από το 1963. Είναι τώρα διαθέσιμα στα καλύτερα συνεργεία/καταστήματα ελαστικών σε όλη την Κύπρο.