Ο Πουρσαϊτίδης winmasters Προπονητής του Μήνα Ιανουαρίου

Η εξαιρετική δουλειά του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας εκτιμήθηκε δεόντως από τους συναδέλφους του προπονητές Α’ Κατηγορίας, οι οποίοι τον ανέδειξαν winmasters Προπονητή του Μήνα Ιανουαρίου. Κατά τον πρώτο μήνα του έτους οι ερυθρόλευκοι του Πουρσαϊτίδη μάζεψαν επτά βαθμούς σε πέντε αγώνες, ξεφεύγοντας από τη ζώνη του απευθείας υποβιβασμού, όπου είχαν βρεθεί το Δεκέμβριο.

H Νέα Σαλαμίνα είναι ο τρίτος προπονητικός σταθμός του 41χρονου τεχνικού στην Α’ Κατηγορία, αφού προηγήθηκαν η Αναγέννηση Δερύνειας και η Δόξα Κατωκοπιάς.

Στο έπαθλο winmasters Προπονητή του Μήνα για τον Ιανουάριο, όπου ψηφίζουν όλοι οι προπονητές του Πρωταθλήματος Cyta, ο Πουρσαϊτίδης ξεπέρασε στο νήμα τον Σωφρόνη Αυγουστή, ενώ ακολούθησαν σε ψήφους, λίγο πιο πίσω, οι Πέτεφ, Καϊάφας, Δώνης και Ιντιάκεθ.

Ο Πουρσαϊτίδης είναι ο πέμπτος διαφορετικός προπονητής που κερδίζει το έπαθλο winmasters Προπονητή του Μήνα για τη σεζόν 2017-18, μετά τους Λέβι, Ιντιάκεθ, Αυγουστή και Δώνη, αλλά και ο πρώτος που αναδεικνύεται έπαθλο winmasters Προπονητή του Μήνα χωρίς να έχει αναλάβει από το ξεκίνημα της σεζόν το πηδάλιο της ομάδας του.

Το έπαθλο αποτελεί μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Προπονητών και διανύει την τρίτη του σεζόν

Παράλληλα, μέσω του www.winmasters.com.cy/coach-of-the-month, οι φίλαθλοι μπορούν να επιλέγουν τον προπονητή που πιστεύουν ότι θα αναδειχθεί winmasters Προπονητής του Μήνα για τον Φεβρουάριο, διεκδικώντας μπόνους αλλά και ένα μεγάλο δώρο – έκπληξη που θα ανακοινωθεί αργότερα.