0% γκανιότα και 230+ αγορές στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός από την Stoiximan!

ΣΟΥΠΕΡ ντέρμπι στην Ελλάδα, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, και η Stoiximan, , η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει πάνω από 230 αγορές για να πάτε ταμείο!. Και 0% γκανιότα στο σπουδαίο αυτό παιχνίδι!

 

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα στα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος!

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η νίκη του ΠΑΟΚ έχει απόδοση 1.90, η ισοπαλία 3.60 και η νίκη του Ολυμπιακού δίνει 5.00. Το over 2.5 γκολ δίνει 2.80, το over 3.5 γκολ δίνει 5.75 και το under 1.5 δίνει 2.35. Στο 2.50 το GG! Βλέπετε γκολ του ΠΑΟΚ και στα δύο ημίχρονα; Απόδοση 3.65! Βλέπετε γκολ του Ολυμπιακού και στα δύο ημίχρονα; Απόδοση 9.50!

Βλέπετε νίκη του ΠΑΟΚ χωρίς μηδέν παθητικό; Ποντάρετε στο 5.60! Βλέπετε νίκη του Ολυμπιακού με μηδέν παθητικό; Ποντάρετε στο 6.00! Πιστεύετε ότι θα έχει αποβολή στο ντέρμπι; Η απόδοση είναι 2.22. Αποβολή στο πρώτο ημίχρονο δίνει 8.50! Αποβολή του ΠΑΟΚ δίνει 4.50, αποβολή του Ολυμπιακού δίνει 3.60!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.