Εισιτήρια ποδοσφαιρικού αγώνα από τη winmasters σε παιδιά υπό τη φροντίδα του συνδέσμου Funraising

Συνεχίζεται η προσφορά δωρεάν εισιτηρίων σε παιδιά απόρων οικογενειών, για τα οποία φροντίζει ο φιλανθρωπικός σύνδεσμος Funraising, σε συνεργασία με την online στοιχηματική εταιρεία winmasters. Η συγκεκριμένη δράση τρέχει στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας και αφορά ποδοσφαιρικούς αγώνες, στους οποίους αναμετρούνται οι αγαπημένες ομάδες των παιδιών. Με σεβασμό στην ανάγκη των φιλάθλων κάθε ηλικίας να εμψυχώνουν τις ομάδες τους, η winmasters παρέχει σε νεαρούς που δυσκολεύονται οικονομικά, τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν από τις κερκίδες τους παίκτες που θαυμάζουν.     

Ο δεύτερος αγώνας για τον οποίο δόθηκαν εισιτήρια από τη winmasters ήταν αυτός μεταξύ ΑΕΛ και Ανόρθωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Τσίρειο στάδιο της Λεμεσού το Σάββατο 24/02. Η winmasters εξασφάλισε δωρεάν εισιτήρια για τα παιδιά του συνδέσμου Funraising που υποστηρίζουν την ομάδα της ΑΕΛ, ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους προσφέρθηκαν φαγητά και αναψυκτικά.

Ο Country Manager της winmasters Κύπρου κ. Βασίλης Κούννος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της εν λόγω πρωτοβουλίας. «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξέρουμε ότι με αυτήν μας την κίνηση, μπορούμε να κάνουμε χαρούμενα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Είμαστε ευτυχείς που δίνουμε σε νεαρούς φιλάθλους την ευκαιρία να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται», δήλωσε σχετικά.

Η πρόεδρος του φιλανθρωπικού συνδέσμου Funraising κ. Καρίνα Σάββα τόνισε τη σημασία της ενέργειας αυτής της winmasters, επισημαίνοντας ότι η ψυχαγωγία των παιδιών συντελεί στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, γι’ αυτό δε θα πρέπει να την παραμελούμε.