Η MEDOCHEMIE επίσημος Χρυσός Χορηγός του Limassol 3on3 για 4η συνεχόμενη χρονιά

Το Limassol 3on3 είναι στην ευχάριστη θέση να υποδεχτεί, για 4η συνεχόμενη χρονιά, την εταιρεία Medochemie ως Επίσημο Χρυσό Χορηγό. Λόγω της επιτυχημένης συνεργασίας τα τελευταία 3 χρόνια, η εταιρεία είναι ενθουσιώδης να συνεχίσει αυτή τη γόνιμη συνεργασία, μαζί με την κατοχή των αποκλειστικών δικαιωμάτων ονομασίας της κατηγορίας αγώνων με αμαξίδια.

Καθώς το Limassol 3on3 αναδεικνύεται ως το μεγαλύτερο υπαίθριο πρωτάθλημα μπάσκετ στην Κύπρο, αποτελεί προνόμιο και για τις δύο πλευρές να συνεργάζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και κατά την προετοιμασία του. Αυτή η γόνιμη συνεργασία θα κορυφωθεί φέτος με την διεξαγωγή για πρώτη φορά του Challenger 3x3, με την εταιρεία Medochemie να αποτελεί εκ των Ιδρυτών Χορηγών.  

Σχολιάζοντας τη ανανέωση της συνεργασίας, ο κύριος Νίκος Χριστίδης, διευθυντής πωλήσεων της Medochemie στην Κύπρο, δήλωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στηρίζουμε και φέτος αυτή την υπέροχη διοργάνωση. Το Limassol 3on3 έχει μεγαλώσει με την πάροδο των τελευταίων 3 ετών, και είμαστε περήφανοι για τη συμβολή μας ως Χρυσοί Χορηγοί του Limassol 3on3  από την πρώτη χρονιά διοργάνωσης. Το Limassol 3x3 Challenger, καθώς και το Limassol 3x3 Educational Training Camp δίνουν μια νέα δυναμική στο τουρνουά, και ανυπομονούμε να λάβουμε μέρος στη μεγαλύτερη υπαίθρια διοργάνωση της Κύπρου».

Η Medochemie ιδρύθηκε το 1976 στην Κύπρο από τον Δρ. Ανδρέα Πίττα και εξακολουθεί να καθοδηγείται από την ίδια φιλοσοφία: «Να προσφέρουμε σε κάθε άνθρωπο σε όλο τον κόσμο ποιοτική και προσιτή φαρμακευτική αγωγή με τρόπο που να υποστηρίζει τη βιωσιμότητα».

Η Medochemie αναπτύσσει, παρέχει άδειες παραγωγής, παρασκευάζει, εμπορεύεται και διαθέτει στην αγορά επώνυμα γενόσημα και Super-γενόσημα φαρμακευτικά προϊόντα, καθώς επίσης και προϊόντα δικής της ευρεσιτεχνίας.

Σήμερα, η Medochemie Ltd διαθέτει 13 υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες και εγκαταστάσεις, εκ των οποίων 9 βρίσκονται στην Κύπρο, μία στη Ολλανδία και τρείς στο Βιετνάμ. Έχει αποκτήσει και διατηρεί 3.800 άδειες κυκλοφορίας για 630 διαφορετικά φαρμακευτικά προϊόντα, τα οποία κατατάσσονται σε περισσότερες από 10 θεραπευτικές κατηγορίες. Λειτουργεί σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και σε πλήρη συμφωνία με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες.

Το φετινό Limassol 3on3 θα διεξαχθεί στην ξύλινη αποβάθρα στο Μώλο από τις 08 μέχρι τις 17 Ιουνίου και το Challenger 3x3 θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 17 Ιουνίου. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από τη FIBA για όλες τις 3x3 Challenger διοργανώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2018, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου για πρώτη φορά! Η FIBA ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των 3x3 Challengers θα αυξηθεί από 14 πέρυσι σε τουλάχιστον 21 φέτος, γεγονός που σηματοδοτεί ένα μεγάλο ορόσημο για την εκδήλωση του Limassol 3on3.

Ενώ ξεκίνησε ως ένα καθαρά παιχνίδι του δρόμου, το μπάσκετ 3on3 αναδείχθηκε δικαίως σε πρωταρχικό αστικό παιχνίδι παγκοσμίως. Επιπλέον, προσφάτως ανακοινώθηκε από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή ότι το άθλημα θα κάνει το ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι του 2020, ως επίσημο αθλητικό Ολυμπιακό αγώνισμα.

Η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να κάνει τη φετινή εκδήλωση ακόμη πιο ενδιαφέρουσα με την προσθήκη του πρώτου Limassol 3x3 Challenger!* Ο νικητής και ο επιλαχών, καθώς και η καλύτερη Κυπριακή ομάδα** που θα προκύψει από την τελική κατάταξη θα παίξουν ενάντια σε διεθνείς ομάδες στο Limassol 3x3 Challenger. Επιπλέον, 16 ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν για 2 εισιτήρια στο World Master Tournament στο Debrecen. Οι νικητές της διήμερης διοργάνωσης θα λάβουν, επίσης, βραβεία αξίας $20.000.

Κάνοντας ένα βήμα παραπέρα στο 2018, το Limassol 3x3 Educational Training Camp στο Μώλο θα προσφέρει ένα τετραήμερο γεμάτο εκπαίδευση, διασκέδαση, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις. Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την Εκπαιδευτική Κοινωνική Ευθύνη, η 3on3 Cyprus Ltd σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού και τους χορηγούς, θα διοργανώσει Training Camp για όσους επιθυμούν να μάθουν το παιχνίδι, όπου έμπειροι προπονητές θα κάνουν δωρεάν μαθήματα σε όσους ενδιαφέρονται, ανεξαρτήτου ηλικίας.

*Ο νικητής του Limassol 3on3 καθώς και η καλύτερη κυπριακή ομάδα στην τελική κατάταξη, θα προκριθούν στον τελικό του Limassol 3x3 Challenger, ενώ ο επιλαχών θα αγωνιστεί στον γύρο των προκριματικών.

** Στην περίπτωση που μία Κυπριακή ομάδα φτάσει στον τελικό του Limassol 3on3, θα πάρει αυτόματα εισιτήριο για το Limassol 3x3 Challenger και η 2η καλύτερη Κυπριακή ομάδα θα αγωνιστεί στον γύρο των προκριματικών.

Αναφορικά με το Limassol 3on3: Η αποστολή του Limassol 3on3 είναι να επαναφέρει το μπάσκετ στους δρόμους αποδεικνύοντας ότι μέσω του αθλητισμού και των αθλητικών αξιών οι κοινότητές μας μπορούν να γίνουν ένα καλύτερο μέρος για τις μελλοντικές γενιές.

Το όραμα του Limassol 3on3 είναι να προωθήσει το μπάσκετ 3x3 σε όλο το νησί και να γίνει ένα από τα κορυφαία γεγονότα στην Ευρώπη.

Το Limassol 3on3 είναι το μεγαλύτερο τουρνουά δρόμου στην Κύπρο από το 2015, καθιερώνοντάς το ως ετήσια παράδοση της πόλης, καθώς και ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στο δρόμο της Μεσογείου. Το μπάσκετ δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι δεξιοτήτων, αλλά και ένα παιχνίδι ομαδικής προσπάθειας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Limassol 3on3 υποστηρίζει την επιστροφή στην κοινότητα. Τα έσοδα από τα εταιρικά τουρνουά προσφέρονται για την υποστήριξη συλλόγων αναπηρικών αμαξιδίων της Κύπρου και την Κοινωνική Αγορά του.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να εγγραφείτε στο μεγαλύτερο Limassol 3on3 γεγονός, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.limassol3on3.com.